Onu beşi boşverinde ilk motorunuzu aldığınız ilk gece nasıl yatıp uyudunuz?
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar,çok değerli motosiklet severler...
Yakında bende ilk motorumu alarak yıllar süren müzmin artçılığımdan kurtulmayı planlıyorum.Lakin zaman kısaldıkça içimde tarif edemediğim bir his var.Motorumu aldığım günü hayal ederken hep ayrılık anına gelince içimde derin bir boşluk ve tarif edilmez bir acı hissediyorum.Siz değerli tecrübeli arkadaşlarımdan o ilk geceyi, ilk ayrılık anınızı anlatır mısınız? Nasıl bağladınız motorunuzu,kilitledinizde, ayrılıp evinize gittiniz,yatağınıza yattınız.Bu konuda düşüncelerinize ihtiyacım var.Bu konuda daha önce yazıldıysa aradım ama bulamadım.
Try not.Do or do not.There is no try. (Yoda)
Reklamlar
-
Sadece ilk motorumda değil, aldığım tüm motorları alacağım günün önceki gecesi uyku uyuyamamışımdır doğru düzgün.
-
Bende bu gece nasıl gecerde yarın olur diyordum kalbim hep pıt pıt vuruyordu çok hoş bir duygu yani
-
uyku die bişey yok ki malesef sadece tavana bakarak almadan önce hayali var aldıktan sonra ise kalkıp kalkıp bakdım sildim temizledim bide bi heycan bi heycan ahh be bu duyguyu yaşayabildiğim için çok şanslıyım eminimki benim gibi motoseverler de buna benzer duyguları yaşıyodur.
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
-
anlatılmaz yaşanır duygulardan bi tanesi motosiklet duygusu.
ben motosikletimi salonda muhafaza ettigim için hiç bir sorun olmamıştı resmen yanında uyumuştum ilk gece
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
ilk aldığım gece uyuyamadım,
ilk hız motorumu aldığımda bir hafta garaja motorun yanına yanaşamadım,
sonrasında binmediğim çeşit marka motosiklet kalmadı,
şimdi ise motosikletler beni görünce titriyor
-
1990 Yılı Eylül ayında alınmıştı ilk motorum.
Mobbylette Hydro51...
Bir gün önceden heyecenım yoktu, çünkü, motorun o gün alınacağını bilmiyordum.
Paramız bir miktar eksikti, Babam kredi çekmiş...Okuldan eve telefon etti -"UYARLAR'ın oraya git" dedi, ben anladım bir şeyler ama gene de tereddüt içindeyim.Bir gittim, servisten gelmişler, motoru hazırlamışlar, motor beni bekliyor.Tam sürpriz olmuştu
O gece evde otururken 3-4 defa aşğıya inip motoruma bakmıştım
Bu arada o zaman yaşım 17 idi.
-
ilk bi hafta uyku falan yok bilader.bende öle tüm motrlarımda.
hatta bi kere ilk aldığım gün dayanamadım gece 3 te atlayıp turlamıştım.bi yerde sigara içmek için durdum.motoru stop etmiyodum.
Orgazma Dudak Büktürür
-
İlk defa o gece rahat uyuyabilmiştim
-
Valla motor degil de ne olursa olsun alana kadar ustunden bir suru zaman geciyor heves meves kalmıyor sonunda bekledigim uzulduğume değmiyor. Motosikleti uzun zamandır istiyorum insallah hevesim gecmeden sahip olurum yoksa bakkaldan cikolata almiş kadar sevinicem....
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Alana kadar uyumadım, zaten denk geldi sahibinden'de gece telefon etim adama, sabah da üzerime geçidim, bir yakınımın garajına koydum,hiç binmeden gittim uyumaya
-
off yaram deşildi yaaa bu konuya tecrübeli olacak yazı yazamayacamm
inşallh yazın basında o gun için detaylı bi yazı yazararım:D:D
-
İlk geceyi pek hatırlamıyorum da ikinci gece ağrıdan uyuyamamıştım. Çünkü ilk gün yoldaki mazot sebebiyle 70 km hızda motoru yatırmıştım. Of anam of ! bacak mosmor olmuştu, kolum da rambo gibi kanıyordu.
-
evlilik teki ilk gece heyecanı
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
uyku tutmadiki yarım saat bi saatte bi balkona çıkıp motora bakıyodum
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
evlilik teki ilk gece heyecanı
kısa ve öz süper olmuş koptum ya
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
-
Benimki Biraz İlginç motoru eve sokarken sag maşripelini vurdurdum ve catladı Cok Canım Sıkıldı Ama Daha Sonra Parçaya 50tl verdim Taktılar Rahatladım:D
-
araya sarılık sıkımıs sıkıntınn ondanmıs senın
-
ilk motorumu son 15 gün düşünmek çok heyecan veriyordu nasıl kullanırım çünki vitesli motor hiç kullanmamıştım kafamda uyumadan önce hep kuruyordum ogün geldi çattı gittim abimle galariye son pazarlık yaptık ama nuh dedi peyganber demedi abim olum bu motor bukadar edermi alalımmı dedi durdum düşündüm alalım abi dedim saydık bi tomar parayı içimde buruk bir sevinç ama ertesigün hazırlandı motoru almayagittiğimdeki o akşam unutamıyorum ahhh ahhh
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler