Onu beşi boşverinde ilk motorunuzu aldığınız ilk gece nasıl yatıp uyudunuz?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
motor aldığım her zaman ilk günde dahil motoru incelemişimdir..uylku tutmamıştır...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Üç motorumu da aldığım üç gece baykuş oldum.
Devamlı pencereye gidip seyrediyordum...
Aşkım, ciğerparem gelmiş.....
-
-
bende anlam veremediğim bi rahatlık vardı... sanki hergün motor alıyormuşum gibi birşeydi
aldım geldim eve horul horul uyudum sonra kalkıp gayet relax bi şekilde motora bindim
-
4 sene bekledikten sonra muradıma erdim, ama hiçde bişey hissetmedim. seviniyodum tabide çok bi fark olmadı.
-
ilk motoru racing olanın kalbi yerinde durmaz o heyecanla
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
alper_satriani adlı üyeden alıntı
ilk motoru racing olanın kalbi yerinde durmaz o heyecanla
katılıyorum:D
-
ilk aldığım akşam bir güzel cilaladım parlattım ehliyet yok tabi fazla gezemedim mahallede tur attım BENİM D EMOTORUM VAAR dercesine sonra otopark a aylık 30 liraya anlaşıp bıraktım gittim herzamanki gibi evime ama yattım valla 1-2 saat motorla planalr kurdum ALLAH a şükür ettim öyle yani
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
ilk motorumu aldığımda saat başı 4.kattan aşağı inip inip baktım ilk gece tarifi anlatılmaz bir duygu
-
ben ilk gece bizim binada yanında yattım
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
-
ocak 26 aldım kazalı bisekilde tam 2 ay oldu garajda yatıyo gelin bana sorun o tarhten beri icim icime sıgmıyo ha buhafta gelcek parcalar ha bu hafta gelcek parcalar ama geln yuk giden yuk sabah ise giderken bakıyom aksam gelirken bakıyom mazlum mazlum icim icime sıgmmıyo anlatılmaz bi duygu ama hergun cekiyom ama binemiyom binecem gunu iple cekiyom gelecegi tarih beli olsa oda beli degil
-
offf offf arkadşım sana benim motoru vereyim geri kalan taksitlerini sen öde dediğinde dünyalar benim olmuştu. motorum geldi ilk gece belki 10 defa yanına inip silmişimdir. sabah bakıp silip işe gitttim fakat iş yapmak nerdeeeee gtelir gelmez havanın yağmurlu olmasına rağmen 100 km yaptım fakat yetmemişti ocak ayıydı ve dondum. çok farklı ve güzel bir heyecan. çocukken bayram günlerindeki elbiselerle yatmak gibi birşey :D
-
sabah olsada motoruma baksam başka bi düşünce gelmiyorki adamın aklıjna
-
Yaw nerden açtınız şu konuyu.Motorunu almaya 4 günü kalmış bir adama yapılır mı bu işkence.Ne güzel unutmuştum ne kadar kaldı diye gün bile saymıyodum.Şimdi hatırladım ilk motorumu alışımın heyecanını.Bu ikinci olacak ama yine aynı heyecan.Şimdi 4 gece uyku girmicek gözüme
-
3 tane sıfır motorum oldu.4. yüde alıcam inşallah.değişmeyen tek şey hepsindede aynı heyecanım vardı.uyuşturucu gibin bişey arkadaşlar bu motosiklet olayı.bi defa denedinmi kurtulamıyosun.
-
ben motoru aldım arkadaşlar sabahlar olmasın yaptık ilk gece 153 kmh.yol yapmıştım sabah kadar yatmadık gezdik 6 motor süper bi geceydi
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
-
ev müstakil oldugu için havada yagmurlu oldugu için kıyamadım garibime salondaki halıyı kaldırıp karton koydum, bi güzel salona çektim motorumu :D annem kırıcaktı kafamaı ama ilk heves ilk heycan işte :D su içmeye çişe kalkınca gider o sıfır kokusun koklar derin derin bakardım bütün gece..
-
Babam motoru evin altına getirip koymuş sabah bir baktım motorun anahtarları duruyor kuzen sağolsun mexicoya giderken bana devretti dedi boşuna çürüyeceğine sen kullan demiş.Kontağı açtığımda depo fuldü sağ olsun babam fullemiş marşa bastım artık benimsin diyerek gittim.İlk günlerde gaza çok alışamadığımdan 2 kere kaldırıma uçma tehlikesi geçirdim
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler