en iyi başlangıç motoru hangisi?
Reklamlar
-
arkadaslar ben motora yeni baslayacğım daha önceden hiç motor tecrübem yok ama çok iyi bisiklet ve araba kullanıyorum.sizce başlangıç olarak direkt vitesli bir motorda mı baslamalıyım yoksa önce scooter sonra mı vitesliye geçmeliyim.bir de en iyi başlangıç motoru hangisi olur benim için....yardımlarınızı bekliyorum şimdiden TEŞEKKÜRLER...
Reklamlar
-
KAwasaki ER6 serisi başlangıç için gayet uygun ve üst bi motordur, alırsın alışırsın uzun uzunda kullanır hemen satmaya yeltenmezsin.
Safety First..!!!!
Kaza
Anında
Seni
Korur
-
ilk siftahı biz yapalım bayanlar önden sen de bendensin ben de bu soruyu sormuşum ilk zamanlar...
ben de hala kendime bir motor alamadım...ama ben scoter sevmediğim için vitesli motorlarda bana honda cbr 125r, cbf 150 gibi tavsiyeler oldu yani 125 cc lik genellikjle tavsiye edilenler benim kaamda şimdi cbr 125 ve yamahanın yzf 125 var...önümüzdeki ay almayı düşünüyorum...ha sen ben hız tutkunuyum diyorsan zaten bir zamandan sonra 125 cc ler adamı sıkar büyütmek isticeksindir. o zaman da kendine güzel bi makina alırsın...benim makinayla da başlayan arkadaşlarım da var ama ben motora yeni adım atan arkadaşlara önermiyorum ki kimse de önermeyecektir...benim önerdiğim modellerin fiyatı da uygun hızı da...ninija 250 de olabilir...güzel motorlar benim tavsiyem bu sen yine de diğer arkadaşların tavsiyelerine de kulak ver...bu arada yeni katılmışşın aramıza heralde hoşgeldin diyorum...
:cat:MoToLeKtrA{eSrA}::alkiis::
-
Er6 nin baslangic motosikleti olarak kullanilabilecegini dusunen ve dusundugunu yazi olarak buraya tasiyan arkadasi dinle ve hatta olmazsa 90 ve uzeri beygir motosiklet ile baslamani tavsiye ederim satarken anahtarini sallarsin dakkasinda gider .
Basligi acan arkadas ilk once sen boy kilo ve tabiki ne tip motosiklet modellerinden hoslandigini bizle paylas bizde verdigin bilgiler isiginda sana yardimci olalim.
tabi zirvalamadan.
-
Ybr 125 Ile Başla.................................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Super Moderator
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)