Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

bmw f 650 gs ve diğer endurolar

REKLAM ALANI
    xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    beni dikkate alıp görüşünü bildiren bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    ön diskin çapı da farklıymış..

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    özellikle ikinize (BBRR ve ilnapoli) ayrıca teşekkür ederim benim için uğraştığınız için
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

maylo87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu motorlala ilgili bilgi sahibi olan arkadaşların düşüncelerini bildirmeye devam etmelerini rica ediyorum

ybr almayı düşünü yorum ne dersiniz arkadaşlar
    seymen

only_rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fiyatıyla ve sunduklarıyla bence tavsiye edilen diğer motorlardan ayrılan KLE500 ü düşün derim. İkinci el de bulabilirsin. Çift silindir titreşim falan yapmaz, süratte f650 yi geçer, süspansiyonu harika, arazi performansı oldukça iyi, 6 vites, 48 bg sağlam bir motordur KLE500. Yanlız yakıt tüketimi bmw den fazladır. 90 km/h de 4-5 lt arasında yakar, yüksek surate çıkarsan birden bir yakıt canavarı oluverir. Uygun fiyata 1 yaşında kilometresi çok düşük KLE piyasada bulabilirsin. Amma reklam yaptım yaw

[/img]

aliberkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750S
    Eğer azıcık da olsa uzun yol yapmayı düşünüyorsanız bence tek silindirli motor tercih etmeyin.
    F650 BMW kalitesi altında üretilmiş bir motor ve ABS, elcik ısıtma gibi standart aksesuarlarıyla puan topluyor. Ayrıca kullanımı çok kolay ve rahat bir motor. Devirli kullanınca titreşim rahatsız etmeye başlıyor.
    1. alternatif Transalp (klasik). Çok tutulan değer kaybetmeyen bir motor.
    2. alternatif KLE500. Markadan dolayı 1-0 yenik sahaya cıkan bir motor. Oyuzden değer kaybı daha fazla olur.
    06 AB 3263
    0 Rh+
    Bugün kaç motorcuya selam verdin?

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aliberkay bende zaten hep burda tıkanıyom kalıyom bu transalp nasıl bir aletse 2. elde dehşet pirim yapıyor. hatta bizim sitede 2. el satılık ilanlarında hiç yok.
    ama bir yandanda teknolojik olarak transalpten çok daha iyi olan BMW F 650 GS dürteliyo beynimi karar vermek çok zor bu iki alet arasında diğerleri elenip gidiyor ama bu ikisi arasında kalmak çok kötü bir durum ben olayı şöyle çözdüm parayı koyacam cebime hangisi denk gelirse basacam alacam.
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    BBRR
    +1.........
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

havatemiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 LC4
    KTM LC 4 640 Enduro ile BMW F650 GS 'e arasında tercihiniz ne olurdu. Kelepir bir KTM buldum da..

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    KTM rüştünü ispat etmiş son yıllarda yanılmıyosam 6 yıldır paris dakar da 1. liği kimseye bırakmayan hatta sadece birincilik değil ilk sıraların tamamını parselleyen bir model ben 450 cc bir ktm sahibiydim çok harika bir motor BMW den farkı yoldan daha çok arazi için olması müthiş performanslı bir arazi motoru valla kaç model kaç km de ve fiyatı ne belirtirsen daha iyi olur parçaları zor bulunsada ölümsüz bir motordur torunun bile biner ama uzun yolda yorar selesi BMW kadar rahat değildir ve yüksek bir motordur. 92 santim sele yüksekliğiyle ilk başlıyacak olanlar için alışması oldukça zor bir motordur.
    valla bu motorda çok büyük sorunlar olmadıkça kelepire düşmez sen bir bilene motoru göstermeden alma derim

[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler