helal olsun valla kimin topriği
helal olsun valla kimin topriği
toprak mı bilmem ama benimki çocukluktan bağımlılık olabilir mi acaba
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
yok bence babadan sana geçen bi bağımlılık olabilir bu arada ali ustayada saygılar
bu arada kim diyim
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
sürücü desen yeterli heralde
gözde sürücü mü??
Bu arada yazdığım yazını benim olmadığını düşünen arkadaşlar var özellikle onlara söylüyorum
BURDA YAZILAN YAZI TAMAMEN BENİM DUYGU VE DÜŞÜNCELERİME AİT.İNANAMAYANLAR BENİ TANISIN ONDAN SONRA YORUM YAPSIN...
İyi forumlar
bravo cansu...
Tebrikler çok güzel olmuş. Bence bayan sürücüler bu şekilde öne çıkar ve kendini gösterirse gerek medya ve gerekse yetkililer sorunlarımıza daha fazla ilgi gösterir.Böylelikle çözüme daha erken giderler.
Cansu kardeş,yoruma gerek yok,herşey birtarafa sadece medeni cesaretinden dolayı seni tebrik ederim.
iştee bee TÜRK kızı helaal
darısı korkup çekinenlerin başına
tebrikler kardeşim ağzına yüreğine sağlık
güzel bi makale olmuş eline sağlık
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
teşekkür ederim
tebrik ederim yaşına göre yüksek performans sergilemişsin.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
süper olmuş bu yazı özellikle belli kesimler için insanı cesaretlendiren bir teşvik var
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
İşte bu son nokta helal olsun bee
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
tebrikler cansu kardeşim,hoş bir makale olmuş umarım gazete de istenilen okuyucu kitlesine ulaşıp dikkatleri çekmiştir.....
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Gerçekten motosikletcinin sesinin duyulması adına harika bir adım daha gönlünüze sağlık.
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
tebrik ederim arkadaşım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)