(ergün 1968)
vf 750 c honda magna arkadaşıma katılıyorum tartışmasız honda magna vf750c tanımıyan arkadaşlar googleden araştırsın derim 11 senedir halen kullanıcısıyım harleycilere selam olsun )
(ergün 1968)
vf 750 c honda magna arkadaşıma katılıyorum tartışmasız honda magna vf750c tanımıyan arkadaşlar googleden araştırsın derim 11 senedir halen kullanıcısıyım harleycilere selam olsun )
gecenlerde dragstar la tur yaparken yanima bir Harley nightrod durdu benim egsoz open end yani susturucu hemen hemen yok harley sesini andiriyor ama gercegi gelince yanyana sesi daha iyi anladim bu HD lerin sesini kimse yapamiyor gum gum otuyor 100 db den az cikarmiyor zaten alirsam sadece sesi icin HD alirim goruntu olarak japonlar HD den assagi kalmaz cunki
ya arkadaşlardan biri indian cheif fotosu koymuş fildişi beyaz
motora aşık olunurmu oldum işte yaa
o ne tasarım ne güzellik yaa
gerisi yalan geliyo artık ne kadar acaba o motorlar yada türkiyede varmı
CHOPPER HAYATIMIZ
harley demek geldi içimden hiç anlamam çapırdan ama
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
resim upload olmuyo
bu kasa tipi motor kullanıcısına, hd sesi gibi ses çıkıyormu dedimde adamlar; bizi götürsün yeter dedi, o yüzden ben sesi, duruşu, kasları ile bir motora çapur diyorum yoksa çinlilerde cruzer tipi motorlar üretiyor. ama sonuç ...
Bu Pan Head ne işe yarar arkadaşlar?
bi kere işin orjininden gelmeli.. şimdi en iyi ahçı deseniz akla hemen bolu gelmezmi..yani çin , japon, kore, taylandlı olmayacak avrupa veya amerikan olacak v motor olacak .. zincir tahrikli omayacak.. motoru o amansız sesini tertemiz duyacaksın.. aksesuar kaldırabilecek .. choper (bence bu modelin dilimizde oturmuş ismi budur , choper değil cruser diye diretmeye gerek görmüyorum) gibi choper olacak .. Ben oyumu HD den yana kullanırım ..
ha sorarsan istermisin diye.. tarzım değil .. ama beleşe vereceklerse neden olmasın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Çok fazla bilgim olmamakla beraver sanırım Harley Davidson
HD eyçdi gibi olmuş ama bende HD diyorum Her chopper hayranının hayalinde bir HD modeli vardır.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
hiç düşünmeyin 1 harley davıdson 2 american chopper
chopper in markası modeli olmaz
yazılanların hiçbiri değil
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
seri üretim olarak harley.. ama custom chopperları da kenara atmamak lazım
V motor olsun,zincirsiz olsun,bol krom,salyangoz kuyruğu olsun...işte efendi budur :
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
1986 vf 750 v45 magna (amerikan versiyonu)
nostalji
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Herkesin zevki tabiki baska benim için bana bir dragstar 650 ver kesip biçerek kendine özel yap bundan daha efendisi mi var (diger cruiser'leride chopper halini aldimi daha baska efendi aramaya gerek yok).
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
arkadaslar bundan önceki motorum shadowdu ve gayetde güzeldi yanlız volusia 800 görünce ondan bi anda soğudum çünkü suzuki çok kaslı iri heybetli bi motor.bende orta sınıfta alınacak en iyi cruiser suzuki baksanıza gemi gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)