arkadaşlar denizlide moto kask mont satan bi yeer var mı bildiğiniz?
arkadaşlar denizlide moto kask mont satan bi yeer var mı bildiğiniz?
www.feyizoglu.com dan istediğini bulabilirsin. denizliyi bilmem ama bulunduğum şehirlere kıyasla daha uygun fiyatlı ve taksit imkanına sahipler.
Bende Denizli deyim.. banada lazım böyle bir yer.. Motoru mayısta alıyorum.. ekipmanları şimdiden tamamlamaya çalışıcam ama nerde satılır bilmiyorum.. sanayiye gitsem adam gibi birşey bulamam eminim.. şöle biraz marka satan biryer lazım banada Denizli'de..
Tekbir R1 No1 Denizli. .
arkadaşlar internetten araştırın eve teslim satış yapanlar var
ben montumu ve birkaç ekipmanı feyizoğlu' ndan aldım hem teslimatın hızlı olması hemde seçeneklerin bol olmasından memnun kaldım. Kaskımı ise Denizli' de Şahin Motor' dan aldım. Mustafa Bey her konuda yardımcı olur sana. İstersen sanayiye giderken mezarlığa gelmeden önce sol tarafta birkaç motosiklet ekipmanı satan yerler var oralarada bakabilirsin.
Şahin motor kınıklı pekdemirin alttarafındaki yer mi?
Tekbir R1 No1 Denizli. .
internet sitelerinden istediğini bulabilirsin fakat özellikle kaskı denemende fayda var. denizlide dene uygun fiyatlıysa ntten o ölcülede sipariş ver. biz de motoru almadan kiyafetleri düzelim dedik araştırıyorum fuardan kaskları aldık.. denemeden bilemiyeceğimizi anladık. kask-ceket-çizme ve korumalrını mutlaka al...
200 lira kaska ayırıcam.. Nolan mı lazer mi dersiniz?? Birde şahin motorda çeşit imkanı genişmi?
Tekbir R1 No1 Denizli. .
dizlikle kaskım varda özellikle kaskım baya ucuza aldım çin malı markasız. yani Allah korusun düşsem , yatsam ne olacağını tahmin edemiyorum. biraz polis-savar kask. bide güneş vizörlü filn olsun istiyorum. siyah cam kışın filn gözü yorablilir.
bargün senin dediğin yeri bi defa görmüştüm heralde. haftasonu nasip olursa bi bakıcam. cevap yazan arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşeşkürler.
feyizoglu güvenilir bi kurum ben alış verişlerimi hep oradan yaptım ve gayette memnunum tavsiye ederimm..
www.feyizoglu.com en fazla 2gune ıstedıgın parca elınde ben cok memnunum sahsen konusup taksıt ve ındırım yapıcaklarsa konusabılırsın
Merhabalar
1. Denizli de mont arayanlar bulabildiler mi?
2. feyzioğlu yada diğer internet sitelerinden alışveriş yaparken, ebat sorununun nasıl üstesinden geliyorsunuz? Bildiğim kadarıyla motosiklet mont ve pantolonları, günlük giyim ebat standartları ile bir değil. Bir de ben beğenmedim değiştireceğim deyince tekrar kargo ödemek var...
Ucuz seçenekler istiyorsan mont pantolon eldiven için şahin motora git ama orada alınabilecek kalitede kask bulamazsın kaskı honda bayisi çağdaştan bak Ali abi vardır orda kendisi 30 yıllık motorcudur yardımcı olacaktır sana. Ls2 nolan shubert markaları sattığını biliyorum hatırlamadıklarım da var. Mont olarak alpinestar, richa, prohell ve unuttuğum bir kaç marka satıyor.
Merhaba,
Bayide deneyin, internetten siparis edin.. Hadi kötulemeyelim..
Denizli'de kask mont arayanlar için yer önerebilirim. Luna parkın tam karşısında RA Motor var .
RA motorda ve Honda bayisinde istediğin her türlü ekipmanı bulabilirsin, lunaparkı geçtikten sonra sağ da ikisi de aralarında bi 300m falan vardır. honda da ali abi var hem eski motorcu hem de güzel muhabbeti olan bi abimizdir, ben işim olmamasına rağmen fırsat yaratabilirsem c.tesileri uğrar bi çayını içerim.
Ulus garajin biraz ilerisinde Honda bayisi var, orada istediginizi bulabilirsiniz. Ali bey gercekten canayakin bir insan hem cayinizi icip hem keyifle alisveris yapabilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)