5 DAKİKADA KATİL OLABİLİRSİNİZ MOTORLA
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun ama sürücü olmanın temeline kadar inen Sabır olayı burada devreye girer.
Sabah bir taxi'ye bindim benimde genc olmamdan dolayı sanırım yada bilemediğim anlamadıgım bir tavırla yolda başladı önüne her çıkan arabalara ve yayalara küfür etmeye. Sebebini tahmin etmeye calıştım kendi kendime vardığım sonuc ise; Sanıyorum taxici arkadaş Trafikte tek doğru olarak kendisini görüyor ve yollarda herkes yanlış. Asıl yanlış olan ise kendisi idi bence.
Şimdi doğruda olsa yanlışta olsa trafikte de bazı durumları olası hareketleri önceden kestirmek emniyetini de ona göre almak gerekir birisi yanlış yaptı diye sinirlenipde yanlışın içine girmekde an meselesidir.
Mesela geçenlerde Halamın başından geçen bir olayı anlatayım. Halam bir hastanede doktor ve de biraz acemi bir şöfördür ehliyetini yeni aldı ve 2 ay kadar yolda kendisine eşlik ettim. Bir gün arabası ile eve dönerken yolda bir kavşaktan sola dönecek ve sol şeritten ilerliyor arkadan sabırsız bir sürücü devamlı sellektor ve korna ile rahatsız etmeye başlamış tabi sola döneceği içinde halam sağa yanaşmıyor kavşaga gelmeden önce bu arkadaş halamı sağdan geçerken halama dönüp küfürler etmeye başlıyor ve bu arada kavşaktan geçen araca dikkat etmeyip kaza yapıyor. Burada takdir sizlerin... Halam iniyor arabadan ve doktor oldugu için geçmiş olsun diyor bişeyi olup olmadıgını soruyor adam bu durumdan çok utanıyor.
Sabır
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
-
uyuz olmaya basladım taxi otobüs yayalar simdide jeepli kadınlar ya sagına soluna bakmamıyorlar bide ben sucluymusum gibi senin yanımda ne isin var diyor ucarak gecicem artık yanlarından
-
-
uzzy kadıköy trafiği kadar lanet bir trafik yok
yayalar kırmızıda geçiyor
hele yazıcıoğlunun oralar kargo arabaları ile dolu yolun ortasına bırakılan
kadıköyden çevre yoluna atana kadar kendimi bi dünya sövüyorum
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
Düzeltebiliriz....
Bütün istanbuldaki motorcular toplanacağız ve boğaz köprüsünden geçeceğiz.
(köprüyede şunu asacağız)
ARTIK MOTORSİKLETLİLERİ FARKEDİN!
[b]Nereye gidersen git oradasındır.[/b]
34 FB 7215
-
Kargaların , bostan korkuluklarını farkettiği zaman ...
Leyleklerin , elektrik tellerini farkettiği zaman ...
Şoförlerin kırmızı ışıkta durduğu zaman ...
Trafik kazalarının olmamaya başladığı zaman ...
Ölümlerin , b..ktan olmadığı zaman ...
Ve en önemlisi ; Avrupa birliğinin , Türkiyeyi farkettiği zaman ...
BELKİ MOTORSİKLETLİLER DE FARKEDİLİR.....
-
böyle olaylara karşı bence yapılacak en güzel şey trafikte motosikleti oldugundan daha yavaş kullanmak gerekiyor en azından hızlı giderken önünüze çıkan dallamalara çarpıp düşmekten iyidir yavaş gidin o tip dallamalara aldırış etmeyin bende çok şahit oldum böyle otobüs ve taxi şoförü konuşmalarına inanın resmen motosiklet düşmanları belkide hayatında motosiklete binmemiş tipler zaten esas sorun bundan kaynaklanıyor ama dediğim gibi sinirlenip küfür etmek bile bence hızlı gidip çarpmaktan yada tehlike riskini yaşamaktan iyidir sakin dikkatli ve sabırlı olmalıyız ;)
saygılar...
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
-
musti81, ama biz insan üstü insanız dostum özelliklede sabır konusunda ,
sen bakma serseri merseri diyenlere asıl onların kendi serseri , ama sen yinede sakin ol ve olaylarda ilk hamleyi hep sen yap malum 2 teker üstündeyiz ve biz daha fazla risk altındayız
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler