c.tesi sabah çekmeköy TEB yanı shell benzinciden şile istikametine gezi düzenlenmiştir sabah saat 09.30 da en geç hareket var ....
not:şimdilik 5-6 motor var.herkesi bekleriz.
c.tesi sabah çekmeköy TEB yanı shell benzinciden şile istikametine gezi düzenlenmiştir sabah saat 09.30 da en geç hareket var ....
not:şimdilik 5-6 motor var.herkesi bekleriz.
Selamlar. Bir aksilik olmaz ise gelerim. Yalnız buluşma yeri daha detaylı olur ise sevinirim.
Anlaşıldı, tamam merkez. Yine de son gün teyid ederiz ki, bi aksilik olursa seni boşa bekleme olmasın..
hava güzel olur ise gelebilirim masrafımız ne kadar olucak
Kim düzenliyor bu geziyi, biraz daha detaylı bilgi alabilirmiyiz? Şilede nerde konuslancaksınız
arkadaşlar bu geziyi kymco cular düzenliyor diyebiliriz.5-6 adet xciting 250 motoru olan,aklı başında gezmeyi bilen,oturup çay eşliğinde güzel sohbet edebilen arkadaşlar var aramızda. gezinin masrafı çok olmıcak sanırım yarım depo benzin gider sanırım biyerde çay içeriz masraflık bişey yok yanii şilede belli biyerde konuşlanılmıcak.toplandığımızda esas karar alınacak ama bildiğimiz çok güzel orman içi yollar var hep birlikte oralarda turlayabiliriz.
Arkadaşlar bende bu geziye katılmak isterim, kısada olsa tekerlek çevirmek güzel olacağı kanısındayım.
Dilerseniz buluşma Çekmeköyün girişinde Mado dondurmacısının karşısında shell benzincisinde olsa daha iyi olur. Arka yoldan polonezköy üzerinden şile çok daha zevkli olur. Yolun çoğu orman ve doğa içerisinden geçiyor.
::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil:: familyamla tanıştırayım
neden olmasın.buluşalım bi hep beraber karar veririz.havada güzel olcak o gün.polonezköy yolu harikadır bilirim geçmiştim.bide esi şile yolundan baraja inen orman yolu var aşalarda baraj kenarına iniliyor.ayarlarız o gün konuşuruz...tabii çoğunluğun dediğide önemli olacak gibi
Günaydın ben gelmek istiyorum. Aklımdan geçmişti gitsemmi tek başıma diye. Beraber olursak süper olur. TEB yanındaki shell nerede yada çekmeköy girişindeki mado? hangi sokağa yakın? GPS'e girip bulabilirim
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
teşekkür ediyorum Burak abim
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
cumartesı yerıne pazar olsaydı süper olurdu .hepinize bol eğlenceler kazasız sürüşler dılerım İnsallah hava da güzel olur.
evet arkadaşlar pazar günü yapsaydıkya geziyi c.tesi günü çalışıyoruz yaw...
Arkadaşlar pazar günü seçin var....
::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil:: familyamla tanıştırayım
Ayarlayabilirsem bende gelmeye çalışacağım.Capitolün oradan yada güzergah üzerinde bir yerden size katılırım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)