numaralar bile yurt dışı he olur nasıl olur . Bloğun içinde ne şanzıman ne piston segman vs vardır yani bomboştur. tabiki şaka ,,,,, feyk bunlar abiiiiiii
numaralar bile yurt dışı he olur nasıl olur . Bloğun içinde ne şanzıman ne piston segman vs vardır yani bomboştur. tabiki şaka ,,,,, feyk bunlar abiiiiiii
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
bu herifler sahtekar yabanci sitelerde gunde 10-20 tane bu tur ilanlari gormek mumkun sonunda tr ye de dadandilar demek sakin ha inanmayin
şimdi ülkemin anadolu kırsalında "kawasaki" kompleks sendromu diye bi rahatsızlık vardır ilk akla gelen markadır hemen zzr diye yapıştırlar fiyatlarını bazı salaklar 50bin lira 30binlira gibi sanan insanlar duydum 15bin ytl bitane temz zx6 alırsın dedim inanmadılar adamlar ne sanıyorsa artık yazık ama bu olayın aslı şu ilanlar fake bu kesin piyasa kurcalamaya çalışıyorlar resimler hep yabancı sitelerden alınma fake +sahte yazık ya üzüldüm bi an
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Bende bi anektod aktarayım.Fakat bu ilanlarla alakası yok,kulağımıza küpe olması temennisiyle yazıyorum:Zamanın birinde ZZR1100'ler Türkiye yollarında kasırga gibi eserken bir gazete haberi okumuştum.Çeşitli ülkelerden çalıntı motorları gemilere yüklüyorlar ve limana indirmeden şasi ve motor seri no.'larını siliyorlar ve yerlerine yenilerini basıyorlar.Sonra gemiden indirince kamyonlara yükleyip Güneydoğu veya doğu illerinde köyler bulup muhtarlarına bu makinaları sahipsiz şekilde bulduklarını açıklıyorlar.Muhtarda bir kağıt hazırlayıp bunlara veriyor ve bu kağıtla trafiğe başvuruyorlar.Akabinde kısa bir araştırma sonucunda bu makinaların üzerindeki seri nolarına göre çalıntı olmadığı anlaşılıyor ve muhtardan alınan bulundu kağıdıyla ruhsat çıkartılıyor.Geçmişte kalan bir yöntem hala kullanılıyormu bilmiyorum fakat mutlaka evrim geçirmiş şekliyle uygulanmaya devam ediyordur.Genelde spor modellere yaptıklarınıda okumuştum.Aklınızın bir köşesinde bulunsun.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
ilanların icabına bakılmış.herkes duyarlı olsa hayat bayram olsa..
·sevgi eylem ister·
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)