Pasta Cila Yardım Arkadaşlar
Reklamlar
-
Selamun Aleyküm MT Ailesi..
Arkadaşlar Ben Pasta Cila Aldım Ordaki Adam Deneme Amacıyla Biraz Sürdü Harbiden Parladı..
Şimdi arkadaşlar Pastayı Vuruyoruz Depoya iYiCe Yedirdikten Sonra 5 Dk Bekleyip Sonra Siliyoruz Bu işlemden Hemen Sonra Cila Mı Vurmak Gerekiyor Arkadaşlar ? Bilgi Verirseniz Sevinirim
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
Reklamlar
-
Aleykum selam
bildiğim kadarıyla
hocam pastanın üzerine cila çekiyolar iyice parlatıyor evet
yalnız pasta çizikleri gidermek için sürüyorlar her hafta sürersen boya moya kalmaz herhalde zararlı olabilir
-
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
Aleykum selam
bildiğim kadarıyla
hocam pastanın üzerine cila çekiyolar iyice parlatıyor evet
yalnız pasta çizikleri gidermek için sürüyorlar her hafta sürersen boya moya kalmaz herhalde zararlı olabilir
Hocam Yani Pasta İşlemi Bittikten Hemen Sonramı Cila Vuruluyor
-
evet pastayı yedirdikten sonra temiz kaba kir olmadan üzerine cila çekilebiliyor sorun olmaz üzerine cila atarsan cilanın da kaliteleri var çeşit çeşit
turtle wax var piyasada fena değil
-
-
-
çağlalar çıkar yakında havalar ısınıyor gel yalnız kasksız gezme çok pis yazıyolar bu sıralar ben yedim geçen hafta 66 lira ödemek nasip olmadı daha
pastayla çiziklerin kabası gittikten sonra özel şampuanlar var pastanın ardından sürülüyor onu kullanabilirsin yıkarsan da olur köpüklü su ile ama köpük soldurabilir belki iyice bi bezle temizledikten sonra cilalayabilirsin ardından veya makineyle cilayı yediriyorlar oto bakımcılar öyle de olur
bu arada plastik aksamdaki boya kalkabilir ne olur ne olmaz dikkat
selamlar
Ben En iYiSi Yıkamadan Çekiyim Cilayı Zaten Plastik Aksamlara Sürsem Yetmez En iYiSiMi Ben Depoma Süreyim Hee Osmaniyeye Gelecemde Benim İş Sezonu Başlamasa Tabi EĞerki Başlasa Ramazanda Gelmek zorunda Kalacam Gelsem Tanışırız Orda Ahhhhh Osmaniyemmm Canım Osmaniyemmmm Kadirlimm :D Hüseyinlim HaHaha
-
gelirsen görüşelim tanışırız
gezeriz yayla deniz mangal kebab yaparız sana da uyarsa zorkuna doğru beklerim
görüşürüz inşallah
-
gelirsen görüşelim tanışırız
gezeriz yayla deniz mangal kebab yaparız sana da uyarsa zorkuna doğru beklerim
görüşürüz inşallah
Ohhhh Nede Güzel Olur Bir Bilsen Gelmeye Çalışacam :D Orda Burnaz Denizi Var Orayı Çok Özledim
-
kardeş önce makinayı temizledikten sonra teflon la pasta yı uygulamaya baslıyosun sonra temiz bir teflon la temizliyosun ondan sonra cilayı gene teflonla uyguluyorsun 5 dk sonra kadarda temizlersen o motorun üstünde bise durmazz :D cila iyi kaydırır cünkü ( pasta ufak tefekk cizikleri kapatmak icindir )
-
bende benimkine 6 ayda bir düzenli olarak pasta cila ve boya koruma uyguluyorum...boya koruma çok sık yapmıyorum ama..ben fazla abartmadan pastayı sorunlu yerlere parmağımla bırakıyorum ve daha sonra elime büyük bi parça pamuk yada sanayilerde üstübü die bilinen maddeyle iyice pastayı yedirene kadar dairesel hareketlerle uyguluyorum..daha sonra temiz bi pamukla kabasını alıyom...ondan sonrada cila uyguluyorum...number 1 oluyo walla...
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)