istersen sana benimkini satayım.bilgiler aşağıdaki linkte.
http://www.sahibinden.com/satilik_su...XQQdisplayitem
We believe in sky,not to sunroof!
Hayırlı olsun.Kazasız belasız binmeni dilerim.
Güle güle kullan, kazasız belasız bin.
öncelıkle Ehlıyetını Alıpta Sonra Motor Düşündüğün Icin Tebrık Ederım .genelde Tersi Cok Olur . Cbf 150 Secenekler Arasında En ıdealı Fakat Kullanım Zamanın Uzadıkca Keyıf Almaya Başladıkca En Azından Araba Fikrini Erteleme Durumun Olabılır Onun Icin 250cc Motor Bakmaya Baslıyacak Yada Bizim Gibi Kriz Yüzünden Elındekı Model ıle ıdare Edeceksı Bu Yüzden De Cbf 150 Okey Oturduğun Yere Yakın Garaj Oto Park Varsa Aylık 70 Tl Civarı Kafanda Rahat Olur Ben Böyle Bır Yol Denemiştim şimdiden Hayırlı Olsun Tekerın Düz Basssın
öncelikle hepinize yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
askon arkadaşım benim bulunduğum yerin yakınında malesef otopark yok 250cc altına kasko yapanda yok başka nasıl bir yol deneyebilirim?acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Hayırlı olsun motorun gule gule kullan...Eğer motosikleti koyacak bir yerin yoksa ve kaskoda yapamıyorsan geriye hırsıza karşı alınacak çok az onlem kalıyor malesef...Motosikleti aydınlık yerlere parket eğer varsa tabi ,unutmaki karanlık bir yer her zaman aydınlık yerden daha guvensizdir....Birde zincir kullanman çok daha iyi olacaktır...Abus,Almax,Onguard,Squire,Kryptonite,O xford gibi zincir üreten markalar var bunlardan biriyle korumayı dahada arttırabilirsin...Disk kilidide kullan ayrıca...
bence motor sürmeyi öğrenmek için 0 km de motor almak pek mantıklı değil
ikinci el bi Hyo al emin ol zararın daha az olacaktır
ama illa bu seçenekler diyorsan Cbf derim ben...
bu mesajı yazdım ve motoru aldığını gördüm
hayırlı uğurlu olsun umarım memnun kalırsın bu mesajda diğer arkadaşlara gelsin
bencede o kadar paran varsa ikinciel honda cbf 250 veya yamaha ybr 250 hyo 250 de olabilir.
bana daha küçük yeter dersen cbf 150 derim. sürüşü mükemmel.
almadan önce test sürüşü yap kesinlikle, yakından incele.
Test sürüşü yapmak istedim fakat gittiğim hiçbir honda bayisindeki motorların aküsü olmadığı için yapamadım.nese şöyle böyle motor 2 güne gelcek fakat daha motor gelmeden ben nereye koyacağım derdine düştüm aslında koyacak yer olmadığı için almayacaktım bile ama dayanamadım aldım bi anda şimdide kara kara düşünüyorum nereye koysam ne yapsam diye
evet arkadaşım çok haklısın gerçektende motoru koyabileceğin bi garajın veya müstakil bi evin yoksa apartmanda motor başa büyük bela oluyor
Cbr ın Sesi Teneke Gibidir Ama Görüntüsü Zayıf Ve Kısa Boyluysan Tatminkar Ama Orta Yapıda Biriysen Mobilet Gibi Küçük Gelecektir Ayrıca Satışta Zararın Büyük Olacak Ama Cbf Alırsan Bi Kere Cbr Dan Yüksek 2.si Racing Tipinde Bir Motor Olma Iddiasında Değil Cbr Gibi Ve Hemen Satabilirsin Takastada Değerlidir
Cbf Her Zaman Aranan Tercih Edilen Bi Motordur Aklında Olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)