regal raptor satış noktaları
Reklamlar
-
arkadaşlar fuarda regal raptor bir modelini beğendik fakat istanbulda satış noktalarını internetten bulamadık. tek bulduğumuz yer emre ldt. güneşli fabrika var. fakat arkadaşlar tok satıcı olduğu için saat 6 dükkanı kapatıp gidiyorlar. tabi iş çıkışı yetişebilmek imkansız. regal bayi motor mağzası özellikle de bakırköy civarına yakın bildiğiniz bir yer varsa ve adres ve telefon bilgilerini verebilirseniz sevinirim. şahsen ben bulmak için çok uğraştım fakat nafile.
herkese şimdiden teşekkür ederim.
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Reklamlar
-
yt_servan , merhaba...
regalin hangi modelini begendiniz...dd350 spyder mı yoksa
-
Gönlünü kaptırdın galiba keşke v motor olsa tadından yenmeyecek motor gibi duruyordu, hayırlı olsun, alırsan yorumlarını bekleriz, hatta çok bekleyen kişi var
-
yok eşim için 150 - e modelini beğendik.
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
ehehe evet Devrim... eğer bana dediysen evet sanırım gönlümü kaptırdım ben...
-
-
Devrim diğer başlıktada sormuştum...burdada yazıyım...
benim merak ettigim çift silindirli bir motorun V olup olmamasının görüntü dışında bir avantaj yada dezavantajı varmıdır acaba...
-
Pm attım @PlayLoud Bu ara da @yt_servan kusura bakma, Regal görünce direkt atladım topiğe
-
abi başka motör alsanız olmazmı hem o fitesli dimi ..
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
Spyder geldi mi???Fuarda mı gördünüz?
-
Batis adlı üyeden alıntı
Spyder geldi mi???Fuarda mı gördünüz?
aynen öyle ama 6.900 etiket koymuşlar ve tüm aksesuarları krom kaplama ayak pedalları pegleri de custom choppers tarzı
-
evet dostum spyder geldi...
350 cc olan modeli geldi...
-
darısı regal raptorun naked modellerinin başına. şimdi uluslararası resmi sitesine baktım da inanılmaz motorlar var. hatta ingiliz motorlarına yakınsayan modeller bile gördüm.
250 cc ve 125 cc çok guzel makineler var. bu mevzusu geçen 350 lik motorun da naked bir gövdeyle birleşimi eminim çok keyifli olur.
ithalatçılar için regal inanılmaz bir potansiyel. ciddi yatırımcılar umarım önlerini görürler.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)