sonuc olarak ben sanirim alicam boyle bir yelek arkadaslar kobay edicem kendimi hatta kendimi icime yelegi giyip evde yede aticam sertt bi sekilde
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Ulen bu gece kimse kaile almıyor beni
Legends may sLeep.. But they never diE..!
bildiğim kadarıyla yelek mont vs ilk darbeyi almak koşulu ile çalışıyor yani farz edersek ilk darbeni göğüs bölgenden aldın ilk darbeyi vücudun emicektir çok büyük ihtimal
ama seni tatmin edicekse şöyle birşey daha var 2 3 sene önce görmüştüm markasıda sanırım clover'dı tulum
darbe aldığında darbe alan kısım sertleşip içindeki korumalıklar gibi oluyordu nasıl olduğunu sorduğumuzda içinde özel bir sıvı var ve bu sıvı darbe anında depo yerlerinden çıkıp tulumun içindeki kanallara yayılıyormuş tulumu tekrar kullanabilmek için 1 hafta felan asıp bırakmak gerekiyormuş sanırım en azından bana böyle bilgi verilmişti kızıltopraktaki hondanın yerinde
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Deli mavi.
Biz ne diyoz, sen napiyon.
Hakkaten deliymissin ha.
Canim kardesim montunu parasute çevirme diyom.Sen ustune bir de kendin sisirmeye çalisiyorsun.
Saglam bir ruzgarda kapaklanacan yere gorcen o zaman onunu korumayi.
Kendini oldurme diye gecenin bu saatinde iki saat sunu aradim.
Al sana koruma.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Bu da full+full korumaymış coq bunu yazın plajda çıplak çıplak üzerine geçireceksin üff.
ben onu bi daha bi araştırayım bulursam marka model linki atarım sana
ama bu "coq"unda açtığı konuda vardı buda linki
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...knolojisi.html
ilkay;
senin dedigin dalga D30
Kiziltopraktaki adam ya atmis kafadan, ya da oyle baska bir malzeme var.
Ne bu ya ascan bir hafta bekliycen.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
kullanılmaya başlamadığını nerden biliyoruz ?
türkiyede yok diye bilemeyiz her mal her ülkede satılmıyor biliyoruzki
neyse arkadaşlar ben bu sefer yol alıyorum ufaktan yatmam gerek sizede iyi geceler
coq mont tulumla ilgili araştırmaya başlamıştır bile bence yarına kadar bulur koyar bile bi resim bende baktımda olesine bakındım ama şimdilik yarın detaylı bi bakarım kızıltoprağada gider sorarım müsait olursam senin için
edit:bak bulmuş bile
suopersiniz hersey icin tesekkurşer tum emegi gecen arkadaslara cok tesekkur ediyorum bunlara bakicam cok faydali oldular benim icin..Allah hepinizden razi olsun arkadaslar sagolun varolun...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
eger kaskiniz warsa yuzustu suruklenmek icin sanirim boynunuzun ciddi derecede darbe almasi lazim:S kediler nasil 4 ayak ustune dusuyorsa kaza sirasinda sanirim sadece 2sn kadar kisa bi sure yuzustu gidebiliyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)