Sürücü kursları kaldırılıyor!
Reklamlar
-
Yalnız arkadaşlar bu konu 2008 ortalarından beri konuşuluyor ve bir çalışma yapılmadı, yapılacak gibi de görünmüyor.
Bence bu kurslar kapatılmasın kapatıldıgında başımıza neler gelecek Allah korusun, kendini bilmez bir sürü insan yollara çıkabilecek gerçi şimdide torpil morpil cıkıyorlar.. herneyse uzatmadan..
Haber linkine bakarsanız tarih belli 2008 ekim
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Reklamlar
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
kursların zorunluluğu kalkacak
siz kurslar boşunaydı diyorsunuz ama derslere gidipte sınavda kalan çok kişi var arkadaşlar kursların kalkması elbette iyi olur bilenler açısından boşuna yüzlerce lira boşa gitmez...
BURASI TÜRKİYE...
-
bence çok iyi olur kursların pekte bişey yaptığı yok
bende e+a2 var her ikisinide alırken kursun bana bi eksrasını görmedim sadece kursa para verdim.ehliyet alanların yarısından cogundada bu durum geçerli.o yüzden isteyen gitsin istemeyen gitmesin para vermek mecburi olmaz en azından
-
3 ehliyet aldım sag olsunlar paramı almaktan başka bi hayırları olmadı,vatandaşın cebinden para almaktan başka bir işe yaramayan bir kurum bence,egitim tabiki şart ama neticede sınav yapılıyor kendini geliştiremeyen yada egitime ihtiyacı olan isteyerek gitsin bak ozaman böyle usülen yapılıyormu,ben B+E+A2 hiç birinde bir ders bile oturup bişey dinlemedim şimdi ne diye dünyanın parasını verdim ben bunlara saçmalık....
-
ehliyet nası alcaz ya kasabamı bakkalamı
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)