Bugün Fuara giderken sevgili istanbulumuzun güzel yollarında yaptığım kaza!!!
işte kazaya sebebiyet veren yoll !!!
Bugün Fuara giderken sevgili istanbulumuzun güzel yollarında yaptığım kaza!!!
işte kazaya sebebiyet veren yoll !!!
çok geçmiş olsun nasıl oldu kaza sen debişi varmı iyimisin?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Geçmiş olsun ugrcn.
Malesef yollarımız böyle çukurlar ile dolu dikkatli olmak gerek.
sağolun arkadaşlar Allaha şükür artçımla bende birşey yok evet aynen öyle
Benzeri bir çukura bende girdim.. Beynimin kafatasımın içinde sallandığını hissettim resmen.. Lastiklerim sesninki gibi ufak olsaydı aynı şey benimde başıma gelebilirdi belkide.. Çok geçmiş olsun..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Geçmiş olsun ugrcn.
dikkat ediyorum da bu çukurlardan ne kadar çok kişi ucuz kurtuluyor.
ALLAH bu yolları böyle bırakanlardan hesap sorsun.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
honda beatimle daha kötülerine istemeden bende düşüyorum ama çok şükür hiçbirşey olmuyor. Fark var.
Biber muhakkak yakar; ya girerken ya çıkarken...
Bugun lucıfer arkadasımız da kaza yaptı.Onundekı aracın anıden sola donmesınden dolayı.Yerde suruklenmıs bıraz ama bırseyı yoktu.Her yer tuzaklarla dolu.Yollar suruculer vs.
Gecmıs olsun tekrar
Yukarıdakı yorumu anlayamadım.Fark var derken ne farkı acaba?
Sağolun arkadaşlar kazanın videosu var artçım o arada kamera ile çekim kapıyordu fırsat bulursam videoyu eklicem
Erdoğanı seviyorum ama, birtane de şu yandaşlarına çukur kapatma anonim şirketi açsın ...
...
ben de bi kere önümde cukuru farkettim çok geçti. bisikletten gelen içgüdüyle gidona tam asılıp kennime cektim on teker dusmesin diye motor hafif olduğundan sanırım ya da sukutırların önünün hafif olmasından ön teker cukuru es gecti yırtmıştım. geçmiş olsun
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
çok geçmiş olsun hocam sende bişi yokya boşver. burası türkiyr ve biz türkler tesadüfen yaşarız işte
büyük geçmiş olsun....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Geçmiş olsun kardeşim jant bir hayli darbe almış..
geçmiş olsun....
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Çok geçmiş olsun, şükürler olsun sende bir şey yok. Malesef bunlarla yaşamayı öğrenmeli ve yine malesef bizlerden beklenen evrim değişikliğini bir an önce öğrenmeliyiz, yoksa kimse bizi dikkate almayacak.
::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil:: familyamla tanıştırayım
Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)