kardeşim çok geçmiş olsun allah beterlerinden esirgesin..
kardeşim çok geçmiş olsun allah beterlerinden esirgesin..
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Amin amin Sağolun arkadaşlar...
Gecmis olsun:S malesef bu cukurlar heryerde war. aynisi benimde basima geldi :D gidonu kaldirdim arka teker sert carpinca motor saga yatti arkamda tir vardi allah korudu biraz suruklendim kenarda sonra hemen eve dondum tekrardan gecmis olsun..
çok geçmiş olsun ....
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
Çok geçmiş olsun benzer bir çukura topkapı girişinde düşmüştüm.
Güzel istanbulumun, güzel yolları işte.
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
geçmiş olsun kardeş...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Geçmiş Olsun ..dikkat Etmeliyiz... Etrafta çukur Kaynıyor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Amin Sağolun arkadaşlar..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
illaki çin mallarına vurguluya vurguluya kötülüceksiniz kalitesizse o benim sorunum!!!
bence hakkını kanunı yollardan aramalısın,
bu tür durumlarda kanuni işlem uygulamak gibi hakların oldugunu bılmelısın çünki,
inş polıs felan gelmış ve tutanak tutturmuşsundur...
resımlı kanıtlı felan...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
turkıyenın yollarında kanun yok malesef gecenlerde karayolalrına maıl attım arkamdan 130la benı sıyırıp gecıyolar dedım sag serıtte 80 le gıtmek suc mu dedım hızlı gıdınce motor hızlı gıdıyo oluyo yavas gıdınce araba altına alıyo onlarda olmadı bozuk yol yuzunden sen kaza yapıyosun motorculara yaşamak harammış gıbı sankı :(
çok geçmiş olsun arkadaşım. bu tür çukurlara çok dikkat etmek gerekiyor. geçenlerde beyaz masaya web sitelerinden mesaj yazdım, E5 güzergahı Bakırköy-Mecidiyeköy arasındaki çukurlardan dert yandım. Aracımın iki kere lastiği yarıldı bu yol üzerinde çünkü. 10 gün sonra cevap verdiler çukurların kapatıldığına ve yama yapıldığına dair. Ertesi gün merakla yine çıktım yola. Evet bir kısmını kapatmışlar ama en derin olanları halen duruyordu. Yarım yamalak iş yapmışlar yani. Neyimiz tam ki?
Çok geçmiş olsun tekrardan. Videoyu ekleyebildin mi bu arada? Ben mi göremedim?
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
arkadaş kaza yaptım diye topicc açmış...biride gelmiş
benim motorum seninkinden iyi muhabbeti yapar yaa..
insanlık mı buuu..adamlık mı yanii..yok bu motor çin maliymış
arkadaşınki hondaymış bak heleee..tam yeri demi burası..
yazdıgı klawye bile çin mali haberi yok..honda dediği motoru sök
100 parça çıktıysa 90 ında made ın chına yazmıyorsa gel..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
Sağolun arkadaşlar boşverin anlamazlar nekadar söyleseniz boş!!!
Geçmiş olsun, kış mevsiminde olduğumuzdan dolayı yolların hali çok kötü maalesef, belediyede gerekli onarımı yapmayınca ortaya böyle üzücü kazalar çıkıyor. Allah büyük kazalardan korusun hepimizi...
Gönül isterki herkesin bindiği motosikletlerin kaliteli olmasını ama bütçede çok önemli. Unutmayınız ki eğer Çin motorları piyasaya girmemiş olsaydı şuan motosiklete binmek birçok kişi için sadece ve sadece hayal olarak kalırdı.
Kazasız belasız günler......
Ayağa kalkmadan boyunu ölçemezsin.
Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden saklasın.Yollar köstebek yuvasına döndü artık,kazalarda haliyle kaçınılmaz.Yollarda ciddi bir düzenleme yapılmazsa motor yerine traktörle falan gezmek zorunda kalacagız.(özellikle bu sene)
Google Video
kaza anı videonun sonunda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)