çok geçmiş olsun bende aynı çukurdan son anda kurtuldum.yola mı bakıcaqz önümüzemi .çözemedim..ne biçim yollar yaa
çok geçmiş olsun bende aynı çukurdan son anda kurtuldum.yola mı bakıcaqz önümüzemi .çözemedim..ne biçim yollar yaa
gecmis olsun sende birsey yoksa önemli değil dostum..
çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
gecmıs olsun allah beterınden saklasın dıkkat edın kendınıze bırdaha acı haber almıyalım arkadaslar
::cekic::adamın kafasını böle ezerim::156:: dagılırsın
ARkadaşlar Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah kiseye kaza bela göstermesin yolların duru berbat köstebek çukuruna dönmüş heryer tekrardan sağolun...
ugurcan geçmiş olsun sende birşey yoksa problem yok..
birde ben resimden gördüğüm kadarıyla buradaki çukurların aynısı :d ve günde mutlaka 1-2 kere giriyorum bu şekil olmadı jant acaba önceden bir darbe falanmı aldı?
buyuk gemiş olsun, geçende boyle bir olay gördük forumda. Başka şansımız yok gibi... Tek çare yolları ezberlemek. ben öyle yapıyorum nerde ne çukur var diye.. Ama süprizlere de dikkat etmek gerek
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
İşte bu yüzden enduro kullanıyorum
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
geçmiş olsun, özel servislerde çok dikkat ediyorum bu çinmalı olan 13 jantlı motosikletler çok çabuk jant kırıyor, bence servislerinizle görüşün, 130 70 13 yerine 130 80 13 lastikler takmayı deneyin yani bir üstü olan daha kalın lastikler. bence daha güvenli olur.
geçmiş olsun ark bende geçen hafta aynı şekilde bi kaza yaptım
forum da takip etmişsindir
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
ben sabah arabalı vapura yetişecem diye yerde 10 metre sürüklendim motorla birlikde bu fuara gelmeme engelmiydi tabiki hayır kaldırdım motoru ve aynen devam
büyük geçmiş olsun dostum...
hellaaaall
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
çok geçmiş olsun arkadaşım , bunnarı görmek hele ki sizin gibi çok km yapmış arkadaşların başına bunnarın geldiğini görmek benim gibi motosiklet sevdasına yeni tutulanlar için gerçekten ürkütücü . allah korusun beterinden saklasın sizi hepimizi :S
sağolun arkadaşlar... fuara gelmeme engel olmadı bir kuryeci arkadaşı durdurup fuara kadar gittim onada burdan teşekkür ederim... 90 95 gibi bir hızla gidiyorduk ve artçımda vardı epey ağırdık çukurun sonuda çok keskin olduğu için bu hale geldi
geçmiş olsun inş bişey yok sende .
Geçmiş olsun.. Bu çukurlar yüzünden sağ şeritten gitmem gerektiği halde soldan gittiğim ya da çukurları es geçmek için cambazlık yaptığım oluyor... Engel atlama gibi.. platform oyunları gibi birşey.
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
geçmiş olsun kardeşim :S daha büyüğüde olabilirdi allah korumuş... motoruda korusaydı keşke
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)