geçmiş olsun dostum bi ara eski motorumla (star 103) yolda giderken bnde böyle bi cukura girmiştim bnmde jantım o hale gelmişti neyseki bana bişey olmamıştı allah beterinden saklasın sende bişi yoktur inşallah.
geçmiş olsun dostum bi ara eski motorumla (star 103) yolda giderken bnde böyle bi cukura girmiştim bnmde jantım o hale gelmişti neyseki bana bişey olmamıştı allah beterinden saklasın sende bişi yoktur inşallah.
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
Geçmiş Olsun arkadaş hergün üsküdar zeytinburnu arası gidip geldiğim için bu cukurları ezberlemeye calısıyorum büyük geçmiş olsun
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Geçmiş olsun arkadaş, sana ve artçına bişey olmaması sevindirici.
Maalesef yollarımızda böyle çukurlar epey fazla. Bende bu cumartesi E5 Küçükyalı istikametinden giderken Karayolları saparğından içeriye giriyordum, tam girişte birde ne göreyim yol çökmüş ve eski bariyerlerin demiri en az 7-8 cm (belki daha fazla) yukarı çıkmıştı. Bırakın motoru bir aracın tekeri yandan girse anında lastiğini yaracak düzeydeydi. Durup resim çekecektim ama yol kalabalıktı ve benimde acelem olduğundan duramadım.
Tekrardan geçmiş olsun, son kazan olur inşallah.
..::.. GO ..::..
geçmiş olsun kardeş allah beterinden saklasın...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Geçmiş olsun. Maalesef böyle yollarımız..
geçmiş olsun ALLAH beterınden saklasın hepimizi
Geçmiş olsun arkadaşım ...
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Geçmiş olsun acaba büyüklerimizin gittikleri yollardada varmıyki böyle çukurlar geçen haftada Gürkan abinin cant gitti yazık
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
gecmis olsun..
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
geçmişolsun ya işte dün bir topicte tartıştığımız konunun canlı örneği olarak karşımıza çıktın inş tekrarı yaşanmaz tekrar geçmiş olsun ;(
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Geçmiş olsun :(
Counter Strike'cilar buraya
www(dot)dostsunucu(dot)com
geçmiş olsun arkadaşım ucuz atlatmışsınız
allahtan kendinize bişey olmamış bir jantla kurtarmışsınız
çok geçmiş olsun tekrardan
kardeşim bizde salihlili motorsikletciler kulubü olarak gecmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.umarım böyle bir kaza ne senin nede bir başka motor dostumuzun başına gelmez.gecmiş olsun
gecmıs olsun bende cok cukurlara dusmustum en sonunda ybr 125 ın jantını yamultmustum ama senın daha dıkkatlı olman lazım scooter tarzı motorların lastıklerı ufak oldugundan cukurlarda daha fazla hasar oluyor ..baya yamulmus
Geçmiş olsun kardeş. Yollar tuzaklarla dolu, Allah yardımcın olsun.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
geçmiş olsun arkadaşım az hasarla atlatmışsın...
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
Geçmiş olsun allahtan düşmemişsiniz.
Çok geçmiş olsun Bu yollarda kaza yapmamak olay zaten
cok geçmiş olsun...ankaranın yollarını hiç görmeyın ozaman...
gecenlerde rampa yukarı arac sollarken bı cukura girip cıktım iç organlarım yer değiştirdi sandım....dıreksıyon dönmede zorlanmaya basladı...bi dagıttım direksiyonu...üst bölumde bıtane saglam bilye kalmamıs....
aman cukurlara cok dikkat edelim...küçükte olsa...
cok cok gecmiş olsun bizim manisanın yollarıda böyle motor kullanırken kendimi bilgisayar başında motosiklet oyunu oynuyor zannediyorum bir sağa bir sola...
Hissettiğin gibi yaşa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)