demek fuardaydın
BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA
ben hak veriyorum... çünkü o kadar çok oturan varki... düşünün bir adam gelmiş motorun resmini çekiyor ve tepesinde manken ))) arkadaşım almayacağın motora oturma demek istiyor aslında adamlar... zaten niyetin ciddi ise adam seni oturtur motora bir dahada kaldırmaz. çünkü adamlarda o motoru fuardan sonra satıyorlar. gittiniz bir bayiiye motor alacaksınız adam size sıfır motor getiriyor bakıyorsun döşemesi yıpranmış:((( geçen fuarda bir kişinin pantolonundaki demir arma döşemeyi zedelemişti...
İki şeyin değirini elden gitmeden takdir etmek zordur; sağlık ve gençlik.
siz kendinizi lüks motor satıcısı yerine koyun ve fuara gelen insanları hele ki pazar günü gelen insanları bir daha bir düşünün.
ayrıca turkiyede motor satıyorsunuz. almak istediginiz motorun test sürüşünü yapamadıgınız bir ülkede (bir kaç model hariç).
Buradaki otomobil fuarında elemanın biri deneme maksadıyla araca biniyor.Sonrada cebinden çıkardığı çakıyla döşemeleri bir güzel doğruyor.Araba Mercedes slk serisinden.Ogün bu gündür arabalar kitli anahtarlar satış temsilcisinde.Kurunun yanında yaşta yanıyor, ama yapacak bişey yok.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Bazen birden çok doğru oluyor.
Satıcıların acemi kişiler için demesi, motorcuların ise sitem etmesi gibi....
Her iki tarafında doğrusu var....
Zzr 1400 Benim Hayalimdeki Motordur... üzerine Oturmak Ve Resim çektirmek Için Gittim V E Yaptım.... Stant Görevlisi Oturmak Yasak Dedi Ve Ben Duymazdan Geldim..pişmanda Değilim.. Gene Gitsem Gene Otururum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ben yapılan uygulamayı savunmuyorum ama bazı cins,kıl tipler var.
Yok motorun kontağını ilk ben çevireceğim,
Yok motora ilk ben oturacağım,
Bu yüzden satıcı firmalar bu yazdıklarımı göz önüne alaraktan bu uygulamaları yapıyor olabilir.
Biz Türk milleti olarak bu konuda biraz takıntılıyız.
Örnek:
Cep telefonu alacaksınız kutusu açılmış diye almayız.
Bunun gibi bir sürü örnekleri çoğaltabiliriz.
Aslında neden aklıma gelmedi ki. Görevli olduğum için cuma gecesi fuarda yattım. Tüm oturmayınız yazılarını "lütfen oturunuz" a çevirseydim. Süper olurdu :D
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
hele 1000rr lara oturulmasın die arka seleden depoya kadar bant cekmişlerdi,, bölelere küfür etmek lazım ama edemioruz, forum kurallarına aykırı
Arbetus ben tatlı su motorcusu idim artık değilim (desemde inanma) yağışta motor kullandım fuar günü feysten cevap veremiorum ama burdan veririm huhauha
2004 yılında babam hyundai getz marka otomobil aldı bende onunla beraber bayideydim neyse biz içerde ödeme şekillerini falan konuşurken içeri giren her müşteri bizim satın almış olduğumuz arabanın içene oturuyordu bazen aileleriyle gelenler mutlaka arabanın her tarafına yayılıyorlardı tabi her binen ya ayağını sürtüyor ya döşemeye basıyor ben hoşlanmam açıkçası bu durumdan yani bu motosiklette böyledir fazla abartmamak lazım alıcıysanız orası ayrı bir konu sonuçta fuardaki motorlarda satılıyor ...
Sıfır ve yeni ürünleri bilemem ama 3 yaşındaki motorumun üzerinde ki sticker ile
millete aynen şöyle diyorum..: '' DOKUNMADAN BAKINIZ'',niyemi her bıraktığım yerde gazla veya başka şalterlerle oynanınca ya boğuluyor ya 4 lü açık kalıyor yada zorlamadan sebep malzeme hasar görüyor.
Kırıcı olmadan sevenleri de incitmeden kibarca uyarmmak da fayda var,ne de olsa hepimiz insanız.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)