Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Lütfen Oturmayınız

REKLAM ALANI

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bırak motosikletin üzerine oturmayı danscı kızları görücem diye motosikletin üzerine tırmananları bile gördüm ben geçen fuarda
    dansçı kızlar da mı vardı.. ben niye görmedim ki..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    axoyum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya / As 200 Gy-2 yok artık
    demek fuardaydın
    BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA

Motosikleti
    bmw f650gs
    ben hak veriyorum... çünkü o kadar çok oturan varki... düşünün bir adam gelmiş motorun resmini çekiyor ve tepesinde manken ))) arkadaşım almayacağın motora oturma demek istiyor aslında adamlar... zaten niyetin ciddi ise adam seni oturtur motora bir dahada kaldırmaz. çünkü adamlarda o motoru fuardan sonra satıyorlar. gittiniz bir bayiiye motor alacaksınız adam size sıfır motor getiriyor bakıyorsun döşemesi yıpranmış:((( geçen fuarda bir kişinin pantolonundaki demir arma döşemeyi zedelemişti...
    İki şeyin değirini elden gitmeden takdir etmek zordur; sağlık ve gençlik.

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    siz kendinizi lüks motor satıcısı yerine koyun ve fuara gelen insanları hele ki pazar günü gelen insanları bir daha bir düşünün.
    ayrıca turkiyede motor satıyorsunuz. almak istediginiz motorun test sürüşünü yapamadıgınız bir ülkede (bir kaç model hariç).

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Buradaki otomobil fuarında elemanın biri deneme maksadıyla araca biniyor.Sonrada cebinden çıkardığı çakıyla döşemeleri bir güzel doğruyor.Araba Mercedes slk serisinden.Ogün bu gündür arabalar kitli anahtarlar satış temsilcisinde.Kurunun yanında yaşta yanıyor, ama yapacak bişey yok.
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    Bazen birden çok doğru oluyor.
    Satıcıların acemi kişiler için demesi, motorcuların ise sitem etmesi gibi....
    Her iki tarafında doğrusu var....

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Zzr 1400 Benim Hayalimdeki Motordur... üzerine Oturmak Ve Resim çektirmek Için Gittim V E Yaptım.... Stant Görevlisi Oturmak Yasak Dedi Ve Ben Duymazdan Geldim..pişmanda Değilim.. Gene Gitsem Gene Otururum...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    Ben yapılan uygulamayı savunmuyorum ama bazı cins,kıl tipler var.
    Yok motorun kontağını ilk ben çevireceğim,
    Yok motora ilk ben oturacağım,
    Bu yüzden satıcı firmalar bu yazdıklarımı göz önüne alaraktan bu uygulamaları yapıyor olabilir.
    Biz Türk milleti olarak bu konuda biraz takıntılıyız.
    Örnek:
    Cep telefonu alacaksınız kutusu açılmış diye almayız.
    Bunun gibi bir sürü örnekleri çoğaltabiliriz.

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Aslında neden aklıma gelmedi ki. Görevli olduğum için cuma gecesi fuarda yattım. Tüm oturmayınız yazılarını "lütfen oturunuz" a çevirseydim. Süper olurdu :D
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında neden aklıma gelmedi ki. Görevli olduğum için cuma gecesi fuarda yattım. Tüm oturmayınız yazılarını "lütfen oturunuz" a çevirseydim. Süper olurdu :D
    valla ya süper komedi olurdu keşke yapsaydın
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ya süper komedi olurdu keşke yapsaydın
    sadece oturmayınız yazanlara oturmak geldi aklıma oturdum bende Bi dahaki fuarda yapacağım bakın göreceksiniz
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    hele 1000rr lara oturulmasın die arka seleden depoya kadar bant cekmişlerdi,, bölelere küfür etmek lazım ama edemioruz, forum kurallarına aykırı

Arbetus ben tatlı su motorcusu idim artık değilim (desemde inanma) yağışta motor kullandım fuar günü feysten cevap veremiorum ama burdan veririm huhauha

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    2004 yılında babam hyundai getz marka otomobil aldı bende onunla beraber bayideydim neyse biz içerde ödeme şekillerini falan konuşurken içeri giren her müşteri bizim satın almış olduğumuz arabanın içene oturuyordu bazen aileleriyle gelenler mutlaka arabanın her tarafına yayılıyorlardı tabi her binen ya ayağını sürtüyor ya döşemeye basıyor ben hoşlanmam açıkçası bu durumdan yani bu motosiklette böyledir fazla abartmamak lazım alıcıysanız orası ayrı bir konu sonuçta fuardaki motorlarda satılıyor ...

Motosikleti
    yamaha x-max ''06''
    Sıfır ve yeni ürünleri bilemem ama 3 yaşındaki motorumun üzerinde ki sticker ile
    millete aynen şöyle diyorum..: '' DOKUNMADAN BAKINIZ'',niyemi her bıraktığım yerde gazla veya başka şalterlerle oynanınca ya boğuluyor ya 4 lü açık kalıyor yada zorlamadan sebep malzeme hasar görüyor.
    Kırıcı olmadan sevenleri de incitmeden kibarca uyarmmak da fayda var,ne de olsa hepimiz insanız.
    binbasi nayman x-max ''06
    Yamaha Touching Your Heart.
    Safety First,then RIDE..!

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)