Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arka çanta

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Peugeot Speedfight II
    motoruma bi çanta (daha yaygın adıyla topcase) takmak istiyorum ama taksam fazla kurye imajı yaratır mıyım diye düşünüyorum,endurolarda touringlerde baya güzel duruyo ama scooterda nası olur bi fikrinizi sorayım dedim

şimdilik sırt çantası ile idare ediyorum ama o da her yerde pratik olmuyor (özellikle de motoru çoğunlukla kampüs içinde derse giderken kullandığımı düşünürseniz topcase'in baya bi rahatlık sağlayacağını düşünüyorum)

bir de o çantalar istenildiğinde iz kalmadan sökülebilio mu bilgisi olan var mı?
    imza, safrane

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Safrane givinin fazla buyuk olmayan cantaları var ben bir kac scooterda gordum
    Gayet guzel olmustu senin motoruna yakısır bence

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    bence de al gayet güzel bi olay herşeyini içine koyabiliyosun.çok pratik. kurye gibi de görünmüyor. ayrnıca kurye gibi görünse ne olur, kötü bişey mi?
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

heuheuu hocam valla bilmiyorum ama bana göre scootera yakışacağını sanmıyorum onun yerine arkaya daha canlı bi kanat taktırsan daha egzotik olur

Motosikleti
    Peugeot Speedfight II
    kanat ztn istiodum, biliosun sana daha önce söylemiştim ama rastlamadım Türkiye'de henüz bi spoylere, istenildiğinde iz kalmadan sökülebilio mu dememin amacı o ztn, yakışmazsa iz bırakmadan sökmek. ama pratikliğini düşününce biraz fedakarlık yapmak gerekio
    imza, safrane

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler