motosikletin büyük artısı +
Reklamlar
-
geçtiğimiz yaklaşık 4 yıla yakın süre istanbul trafiğinde 12 ay motosiklet kullanan biriydim, yakınlarım bana şaşırırlardı yaz kış motor üstünden inmezsin ne hasta olduğunu gördük ne nezle! belkide çok nadir, fakat bu bana normal geldiği için belkide soğuk iklimli memleketlerde çocukluktan beri motosiklet kullandığım için alışık olduğum için diye düşünüyordum ama malesef alakası yokmuş..
geçtiğimiz kurban bayramı motosikletimi satıp istanbul da motosiklet sayfasını bi süre kapattım evet yine eskisi gibi toplu taşıma
yok efendim sıcacık gidiyormuşuzda geç olsun güç olmasında diyorlar ama bu kış şunu anladım
bütün hastalıklar toplu taşımada (istanbul)
bu kış 2 kez nezle grip oldum 1 kez kendimi üşüttüm rahatsızlandım (otobüs tutması ve mide bulantısı saymıyorum)
evet kapalı pencereler havalandırmasız otobüs dolmuşlar biri aksırır tıksırır ensende diğeri öksürür ağznın içine, o eliyle tutamaktan tutar sen üstünde tutarsın yağlı kirli eller mikrop yuvasına döner oturmaktan kirden kayış gibi olmuş koltuklar daracık taksim dolmuşu içinde sigara içen şoför neler neler...
nacizane hep şunu söylerim: istanbulda 4 ayaklı eşşeğin varsa sınıf atlamışsındır malesef bu bir gerçek
o yüzden kimsenin hacı muratına 72 model vosvosuna döküntü çinli motoruna gülmüyorum onlar benden daha şanslılar
mustafa kibaroğlu
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
-
Allah'tan İstanbul'da yaşamıyorum.
-
Çok doğru tespitler. Teşekkürler paylaşım için.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
klima standart
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
Allah gönlüne göre bir taşıt nasip etsin dostum. Hakikaten dolmuştan kışın sağlam indiğimi hatırlamam.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
Haklısın!Dediklerine bir bir katılıyorum.
-
solmyr adlı üyeden alıntı
klima standart
hava yastığı opsiyonel filan
arkadaşım motorunu neden sattın sorabilirmiyim acaba
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
2 lastik başkadır bişeye benzemez.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
ALLAHIMA binlerce şükürler olsun ALLAH olmayanlarada nasıp etsın
-
amin amin aminn askon kardeş istanbulda 2 tekerin yoksa yasanmaz 16 senedir buradayım pasifik oldum ortalarda otobüste sürün , arabada sürün , takside sürün ne bu be 2 tekerin olucak isdediğin gibi gideceksin..
-
Allah en iyi 2 tekerleklileri sana nasip etsin. Bak dört teker demiyorum
-
birebir katılıyorum sana.durum edirnede de farksız
-
TORAMAN adlı üyeden alıntı
Allah'tan İstanbul'da yaşamıyorum.
:=) Allah düşürmesin
-
Szman! adlı üyeden alıntı
:=) Allah düşürmesin
Aynen dostum Allah düşürmesin.
İstanbulda motor kullanmakta bi dert ama, çok minibüsçüler gördüm aileleriyle samimi olduğum...
Satoyama, Allah en tez zamanda gönlüne göre 2 teker nasip etsin
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
-
Haklısın baba Ankara'da aynen anlattıklarından müzdarip ama Peugeot 205 & SL 150 ayrılmaz ikili ;) No Problem...
-
Çok doğru söylemişsin.Motora binen hasta olmuyo.Ben geçen yaz ilk motorumu aldım ve bu kış soğuğa aldırış etmeden baya bi gezdim.Aslında zaman zaman motorun üstünde titrerken hasta olucam diye baya bi korktum.İlk defa bu kış hasta olmadım.Vücut soğuğa alıştı motor sayesinde.Malesef ne kadar soğuktan kaçarsak,ne kadar sıkı giyinirsek o derece çok hasta oluyoruz.Ancak vücud ne kadar soğuğa direnç kazanıp hastalıklara karşı bağışıklık kazansa da motor üstünde bizi bekleyen başka tehlikeler var.Soğuk havalarda yüze , alın kısmına veya dizlere vuran rüzgar malesef uzun vadede ciddi rahatsızlıklara sebep olabilir.O yüzden hassas bölgelerimizi çok iyi korumamız lazım.Kask kullanıp altımıza da rüzgar geçirmeyen bir pantolon giymemiz şart.Yoksa erken yaşta romatizma olmak ya da sinüzit belasıyla tanışmak zorunda kalabiliriz.
-
ewet tamammen katılıyorum
ne zaman motorsikletimi garaja kapatıp toplu taşıma olaylarına girdigimde ya grip oluyorum yada 39 derece ateşte yatakta kıvranıyorum
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Kesinlikle katılıyorum. Evde oturmakla, gezmekle, üşümekle filan hasta olduğum yok ama bir otobüste ya da minibüste kapıveriyoruz mikrobu
İnsan sosyal bir varlık gene de :p
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
-
ya aslında o kadar doluyum ki bu konular hakkında nerden başlasam bilmiyorum.
-Bahsettiğin gibi toplu taşımadaki sağlıksız ve rahatsız ortamlardan mı?
-Trafik sorunundan mı?
-Toplu taşımadan vazgeçtin motor aldın haybeye ödediğin vergilerden mi?
-Önünü bile görmekten aciz sürücülerden mi?
-Bariyerler ve patates tarlasından beter yollardan mı?
-Hesap soramadığın hükümetten mi?
nerden başlasam bilemiyorum ki....
-
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler