2006 Kawasaki zzr-1400 (Hayabusaya rakip geliyor)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Kaç kilo olduğunu yazmaya utanmışlar herhalde... Hehehehheheheee
Bu kamyon kategorisine mi giriyor?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
ehh maşşallah bee....
1400 cc yaw , ööle bööle diil arkadaş....... valla bööle makinaya ne sürücü ne artçı olurum..... kalsın abicim almıyım o heyecanı adrenalini...
-
-
eksozlar olmamış bide şimdi çok yakar bu ıııhh ben beğenmedim
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
bende hiç beğenmedim nede olsa zzr , racing'de özellikle tasarımda yamahadan başkası yalan
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
hayabusa ile dizayn da yarışamaz bence....
ama hız ve güç konusunu bilemem tabi.....
-
Abi tork u daha çok olmamalımıydı acaba?Malum ağırlık epey fazla
-
Hayabusa efsanesi sanırım sonlanıyor. bu alet Hayabusa'yı çok fena tokatlar gibi duruyo
-
Cok asiri racing olmus, ipin ucu kacmis gibi...
[b]***BIR GUN BENDE ESECEGIM...[/b]
-
sevgili arkadaşlar tüylerim kabardı. gözlerime inanamıyom çılgın bişi bu alet. yazıcak kelime söyleyecek söz bulamıyorum. arkadaşllar ne zaman çıkacak mış bu yaratık. bu rekabet ortalığı çok kızıştıracak. neyse herkese iyi günler.
çapır yada reyzing önemli değil, önemli olan sen hangisisin.
-
07 Aralık 2005, 16:24
o kadar senede 3 zzr eskittik ( onlarda beni ) . zzr1200ü gözüm tutmamıştı ama bu bir başka. ilk yılı atlatsında 2007ye allah kerim.
birde bazı arkadaşlara bilgi zzr sporttouring dir. dizayn mizayn onlar başka kulvarlar.
standartta 200 bg veriyorsa azıcık oynama ile 215 işten bile değil. oyyyy oyyyy oyyyyy
-
07 Aralık 2005, 16:57
tork bence yeterli ama geç hızlanırım çok hızlanırım gibi bi iddaası var gibi aletin
bnce tasarım ve teknik özellikler bakımından çok hoş...
Act your life, role yourself....
-
M U H T E ş E M !!!!!!!!!!
ADAMA ARABASINI SATTIRIR BU MOTOSİKLET YAWWW.
-
abı ne bu yaa ben hayran kaldım ah keske surus nasıp olsada surebılsem harıka bu yaratık
-
Türkiye yolları için bu alet fazla...
-
Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin ama SUZUKİ HAYABUSA derim ben Hayabus çünkü bi EFSANE ve EFSANLER hiç bi zaman bitmez ve yeri doldurulamaz haklı değilmiyim...
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu Asla
İVAN ( serh@t )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler