Arkadaşlar öncelikle marabalar yazın yol yapmak isteyen 500cc ve üstü kalmalı veya çadırlı olabilir güzergah önemli değil arkadaşların fikirlerini almak istiyorum gerekirse beraber tura katılabiliriz her türlü yoruma açığım teşekkürler.
Arkadaşlar öncelikle marabalar yazın yol yapmak isteyen 500cc ve üstü kalmalı veya çadırlı olabilir güzergah önemli değil arkadaşların fikirlerini almak istiyorum gerekirse beraber tura katılabiliriz her türlü yoruma açığım teşekkürler.
ilk yorum benden olsun 400 cc makinesi olan gelebilirmi?
BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA
3. de benden olsun, 125cc gelelim mi
ne gibi düşünce?
yaz hakkındaysa yazı severim, izmirde olmam itibari ile çeşme kuşadası gümüldür seferihisar çeşmealtı sıklıkla gidilen güzergah. en uzak olarak bodrum 2,5 saat orayada günü birlikte gidilir.
valla bu yaz, şöle akdenize dogru ybr ile akasım var. tek veya fazla kişi belli olmaz. iş durumunu ayarlarsam çok iyi olacak
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
yazın motorlarla gümüldür hipo denizatı cadır kampına gitmek istiyoruz ben ve danimarkalı motorcu arkadasım frank ıle her yıl yaptıgımız gibi eğer aranızdan gelmek isteyen arkadaşlar olabilirse hep beraber gidebiliriz.
mayısta askerim ben ağlamayayımda kim ağlasın
...ÖLÜM HAYALLERİ BEKLEMEZ...DEMİRKÖYLÜ...
yazın ıcın dusuncelerım
denız kum gunes kızlar ve aragaz
altınoluk cıvarından gecersenız ızmır cannakkale hıc farketmez
bu sene yaz gelmicek motorlara binemicez
Yazın ben ege ve akdeniz yapacağım ama kamp değil 4duvar arası konaklarım, o kadar yoldan sonra kemiklerimin kıtırdadığını hissederim yerde yatarsam..
Dört tane 125cc motoru olan gelebilir mi
4 cbfi birbirine bağlasak al sana 4 silindir :D sesde aynı cıkarmı ki :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Atlarım benim aygır APRİLİA'ya kuşadası, bodrum, marmaris,fethiye,alanya,ortaca,antalya 7 gün kalır geriye dönerim burda da gezmek lazım demi Çeşme,urla,karaburun
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)