Kask Seçimi 2 şık arasında kaldım acil 89tl nzi yada ls2 ???
Reklamlar
-
tekrar tekrar selamlar.
Tam kask siparisi verecegim su zamanlarda ls2 cartoona karar vermisken internette karsima bide bu urun cikti. nzi helix old school diye birsey ben markasini bilmiyorum ama marka kaliteliymis galba ispanyol mali. Yazdigina gore 160 tl den 89a inmis ama internette arattim baktigim yer disinda hic biryerde ne bu urun nede bunun hakkina bir yorum var. Ben bu isi anlamadim acikcasi. Ayrica bu nzi 1300 gram fakat ls2 ise 1550 gram olmasina ragmen fiyati daha dusuk. Buyrun resimleri ve urunleri koyim.
NZI HELIX OLD SCHOOL KAPALI KASK
DIŞ MALZEME
HAFİF TERMO PLASTİK
İÇ YAPI
YÜKSEK DARBE EMİCİ KORUMA KÖPÜĞÜ, ÇIKARTILIP YIKANABİLİR İÇLİK
ÇENE BAĞLANTISI
MİKROMETRİK HIZLI AÇILIR
VİZÖR
3D ÇİZİLMEYE DAYANIKLI VİZÖR
GÜNEŞ VİZÖRÜ
YOK
VENTİLASYON
ÖN VE ÜST VENTİLATÖRLER, ARKADA HAVA ÇIKIŞI
UYGUNLUK
ECE/UN R22.05
BLUETOOTH
YOK
AĞIRLIK
1300GR
BEDENLER
İKİ KASK KALIBI : SMALL (XS, S , M ), LARGE (L, XL)
Kdv Dahil : 89,90 YTL
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...ID=0&cat_ID=72
LS2 CARTOON bunu cogunuz bilir zaten
Ürün Bilgisi :
LS2 Cartoon Kask
"You Can Be Brave and Safe"
Composite Fiber malzeme
Çizilmez ön cam
Komple çıkarılabilir ve yıkanabilir yanak padleri ve iç astar
Havalandırma kanalları
ECE 22.05 Onay Belgeli
1550 gr.
Orjinal kumaş taşıma kılıfı
LS2 İspanyol
Beyaz Camlı
LS2 Cartoon Kask Peşin KDV Dahil : 95,00 TL
http://www.motorkolik.com/default.asp?say=9&urun=3476
ikisinin en buyuk farklari nzi 1300 gr ls2 1550 gr
ls2 de orjinal kilif var nzi de yok galba yazmiyo
bi sorumda nzi butun bedenler icin sadece 2 kalip diyo İKİ KASK KALIBI : SMALL (XS, S , M ), LARGE (L, XL) kafaya tam oturcakmi?
bakin bide nzi satan firmanin butun nzi urunleri katalogu fiyatlar cok uygun 49tl ye bile cok guzel kask var http://www.motomax.com.tr/nzi.htm
cok soru sorduysam affedin
Reklamlar
-
Bir anket açsaydın da karar verseydik zevk işi bu ama hafif olan neyse onu tercih ederdim, rengi tasarımı daha da önemli...Nzi.
Hata bu modeli ,yanına da bu ceketi.
DELTA REPSOL MOTOSİKLET CEKETİ TURUNCU GRİ KIRMIZI Fiyatı219TL
-
İçlerinde en güvenlisi LS2....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
Moderatör
Kask güvenliğinin hızla paralel bir ilişkisi olsada, bazen yavaş hızlarda da ağır darbelere maruz kalabilmek mümkündür. O yüzden kaskın kalitesi önemlidir. Ls2 çok fazla satılan ve güzel yorumlar alan bir kask. Diğerini sen alır test eder, bize görüşlerini bildirirsen bizde öğrenmiş oluruz Hafif olması avantaj ama ya sağlamlık?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Kask güvenliğinin hızla paralel bir ilişkisi olsada, bazen yavaş hızlarda da ağır darbelere maruz kalabilmek mümkündür. O yüzden kaskın kalitesi önemlidir. Ls2 çok fazla satılan ve güzel yorumlar alan bir kask. Diğerini sen alır test eder, bize görüşlerini bildirirsen bizde öğrenmiş oluruz
Hafif olması avantaj ama ya sağlamlık?
1000ytl'lik kaskı olan bir firmadan bahsediyoruz.
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
1000ytl'lik kaskı olan bir firmadan bahsediyoruz.:)
1000ytlık kaskı var dıe 80ytlık kaskı saglam olcak dıe bı kaıde yok ama:)
-
StoneOfDeath adlı üyeden alıntı
1000ytlık kaskı var dıe 80ytlık kaskı saglam olcak dıe bı kaıde yok ama
Mantık olarak dedim garantisi var demedim, zaten daha dayıklıdır diye de bir ifadem yoktur ,hatta zayıftır diye bahse de girebilirim.
-
Ben mi şanssızdım bilmiyorum ama benim ls2 ile ilgili bi sıkıntım olmuştu ve forum başlığı açarak arkadaşlarla paylaşmıştım. İstersen bi incele.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...en-dikkat.html
-
Vizör ile kask ebadı farklı olabilir mi
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Vizör ile kask ebadı farklı olabilir mi
Benimde teşhisim bu şekilde oldu. Vizörlerini veya kaskları değiştirdiğimde problemli kaskta değişiyordu, vizör yada kasktaki milimetrik farklar buna sebep olabiliyor. Yazın sorun olmaz. Belki hissedilmez bile. Ama kışın o üstten giren soğuk anlıma çivi gibi vuruyor ve çok şiddetli, akşam bile uyutmayacak şekilde şiddetli baş ağrısı yapıyordu. Bu baş ağrısını 2-3 kez üst üste çekince bi sorun olduğunu düşünerek kaskları incelediğimde bulmuştum.
-
walla NZI duydum ama kullanımı nasıldır bilemicem..ama bende bi ls' kullanıcısıyım ve orta sınıfta bi kask için gayet başarılı bi model..tavsiye ederim..mat gri rengini al bide orjinal siyah vizör 10 numara olur walla..
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
-
BENDE LS2DEN YANAYIM AMA FOTOGRAFINI KOYDUGUN DEIL 2oo9 SERISI OLAN SIYAH KIRMIZI PARLAK OLANINI TAVSIYE EDERIM FUARA GIDIP BENDE ALICAM 98MILYON + MOTORON DERGISI 1SENELIK ÜYELİK BEDAVA
-
ls2 dıştan görünüşü çok güzel kask..ama 50 km/h geçtinmi içine rüzgar alıyor..
çin işgencesi gibi bişiy..hawa rüzgarlı ise kaç ile gittiğin hiç önemli deil zaten
rüzgar oldugu gibi içeri girse tamam diicem ama
çok ince bi şekilde içeri giriyor ıslık gibi bişiy..hız yapamaz oldum..
bide motoruma tam yatamıyorum..görüş açısı çok dar..
önce bi test etme şansın olursa kullan..tak kaskı bi turla gel,sonra al..
hadi alıyorum diyip basıp gitme..test et..;) ;)
kawasaki er5
yamaha xjr 1300
-
by_001 adlı üyeden alıntı
ls2 dıştan görünüşü çok güzel kask..ama 50 km/h geçtinmi içine rüzgar alıyor..
çin işgencesi gibi bişiy..hawa rüzgarlı ise kaç ile gittiğin hiç önemli deil zaten
rüzgar oldugu gibi içeri girse tamam diicem ama
çok ince bi şekilde içeri giriyor ıslık gibi bişiy..hız yapamaz oldum..
bide motoruma tam yatamıyorum..görüş açısı çok dar..
önce bi test etme şansın olursa kullan..tak kaskı bi turla gel,sonra al..
hadi alıyorum diyip basıp gitme..test et..;) ;)
Bende ls2 delta var çene açılır tam kapalısını bilemem ama aldığımda çene perdesini sökmüşütm kaybettim oradan soğuk alıyorum. ama balaklava denen bişey var. çok yüksek hızlarda ses aldığı doğru ama o hızlarda ben motorun üstünde zaten zor duruyorum. ls2 nin içi çıkarılabiliyor. hijyen açısından bu + bir özellik. yedek cam vs parçaları mevcut ve ucuz. ben çene acılırlısıyla ciddi bir kaza yaptım sağ ön taratan asfalta vurdum camı yandan çıktı ama çenesi açılmadı. (Er5 ile 30-40 m falan sürüklendim.) Hafif bir kask bence çok da yormuyor. kulak kısımlarındaki boşluklar kulaklık için ideal. ls2 cartoon modelini kullanan arkadaşlarım mevcut şikayetleri yok. Çok konuştum galiba.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
bende 2009 ls2 beyaz kask aldım gecen aylardaki fuara o kaskla gittim yanı yağmurda ne bir damla su girdi içine nede rüzgar camınıda orjınal siyah cam almıştım bence fiyatına göre gayet güzel bir kaska
-
ls2 kullanıyorum memnunum ağır gelmiyor ayrıca bana göre !!!
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
ls 2 nin syah camıda ucuz yedek parçasıda diğer markayı hi duymadım yorum yapmam ama nasipse bir tane artçı kaskı olarak ls2 alacagım
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
-
herkese tesekkurler bende ls2 icin niyetliydim ama bu arkadasin basliginda yasadigi problemleri anlatmis ve hemen hemen herkesde ayni sorundan sikayetci cogu urunun icine cok fazla ruzgar aldigindan bahsediyolar eger oyleyse bu benim icin cok kotu soguk biyerde yasiyorum cunku.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...en-dikkat.html
bu ls2 den bayaa sogudum yani simdi bu sebebten dolayi. kaski kendi gozlerimle bakip test etme sansimda yok turkiyedeki arkadasima siparis verdircem o gelirken bana elden getircek. bak simdi cok kafam karisti ya
ne diyosunuz riske atip su nzi yi alip denesekmi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)