arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var
çantasız olmuyor, iki tane örnek var hoşuma giden ama tercih yapamıyorum, ikiside güzel
siz olsanız hangisi derdiniz
1-bu daha zarif
2-ama sanki bu daha kullanışlı
acaba hangisi
arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var
çantasız olmuyor, iki tane örnek var hoşuma giden ama tercih yapamıyorum, ikiside güzel
siz olsanız hangisi derdiniz
1-bu daha zarif
2-ama sanki bu daha kullanışlı
acaba hangisi
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
bence hiçbiri abi
çok kaba duruyo
Orgazma Dudak Büktürür
buradan cikardigim cbf500 ingilterede kurye motoru:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Bence ikiside airodinamik değil
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Yalnız 1.ci de "Acil Kan" yazıyor ya. Boşver abicim ikiside çok çirkin.Tabi karar senin, motor senin
yapmayın arkadaşlar, günlerdir araştırdım en hoşuma gidenleri çıkardım huzurunuza.
ikinci örnek tam benim istediğim tarzda ben heybeli motora binmeyi seviyorum, oda tam heybe havasında o yüzden çok beğendim
sen saka yapmiyosun yani abi
hmm ozaman hadi 2.si olsun bari.
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
abi bence normal topcase lere bak
Orgazma Dudak Büktürür
kişisel fikrim hard çanta pek olmamış motora , soft çanta daha şık durur bence...
soft olsun bencede tak tak sesinden kurtulursun
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
evet yan soft çantalar çok daha iyi gider.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
kafayı mı yedin gürsel bunlarda ne böyle. dalga mı geçiyon yoksa.
kappa k46 işini görür motorun renginde şık durur..
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
pizzacımı olacan abi bu ne böyle.iki tam karışık büyük boy pizzada bize yolla abi
demirgursel şaka şapıyorsun herhalde. Bu çantaları cbf 500'e takmak bizim sanayilerde ferrariye karlık yaptırmaya benziyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)