Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Intercom Hk..

REKLAM ALANI
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    arkadaşlar,motosiklet için,yurtdışından gelen ve hiç kullanmadığım,2 adet UCOM marka telsizlerimi satıyorum.orjinal kutusunda,orjinal kulaklıklı ve mikrofonlu,voxlu.çakmak ve elektrik şarjları ile birlikte..bilgilerinize.
    http://www.sahibinden.com/motosiklet...XQQdisplayitem
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, konu çok tartışıldı fakat, ucuz bir yöntem (Vox özelliği olan telsizler hariç) bulunamadı..

http://urun.gittigidiyor.com/Motorsi...QQidZZ16409356

Linkteki ürün yada muadili birşey kullanan var mı aramızda? Ne kadar başarılıdır? Rüzgardan etkilenir mi? Artısı, eksileri nelerdir? Kullananlar bilgilendirirse sevinirim..
    Merhabalar

Ben bt2 kullanıyorum kalosuz olması ve bluetooth lu tum urunlere baglanabilmesinden dolayı ve kaskta ki hi fi kulaklaıkları yuzunden tercıh ettım.Ayrıca 4 veya 5 kısıde aynı urun varsa 400 mt duzluk 250 mt virajlı yollarda rahat ca kullanabılıyorsunuz.200 KM bile net bir sekilde cep telefonu ile konusabilirsiniz.GPS i duymakta mumkun.Cep telefonunuza yukledıgınız muzıklerıde dınlıyebılırsınız.Fıyatı 350 tl cıvarındadır.24 saatte bir sarj gerektir.Ama sonradan autocom aldım herseyi selealtında cok net ses ve telsiz gorusmesi yapabiliyorsunuz dunyanın tercihi fakat kablolu olusu dezavantaj dır.Fiyatı 300 paund kadardır.Sarj a gerek yoktur.

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Link'i açamadım ancak kablolu ya da kablosuz tüm intercomlar kask içinde kullanarak güvenli bir şekilde iletişimi temin etmek üzere tasarlanmış ve tüm dünya da satışa sunulmaktadır.
    Gereksiz,güvenli değil,korna,zil,zurna sesleri duyulmaz gibi yorumlarada pek anlam veremiyorm açıkcası
    olumsuz ve ön yargılı yaklaşmadan önce kullanın ondan sonra katkıda bulunun lütfen.
    Ben 2006 dan bu yana Midland'ın kablolu bir sistemini kullanıyorum ve hiç bir yan etkisini görmedim/dik. Artçımla hem konuşuyorum,hem MP3-FM dinleyebiliyorum,gerektiğinde de telefonla da konuşabiliyorum...

önümüzde günlerde de CardoScalarider'ın Q2 modelini alacağım.Bluetoth ve FM'li o zaman kablo derdi de kalmayacak.

Elle ayakla kafayla ya da bağırarak anlaşmak pek mi hoş

Artçısı olan tüm motosiklet tutkunlarının eninde sonunda edineceği elzem donanımlardan birisidir Intercom.
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    hocam ben biraz araştırma yapmıştım. öncelikle vox özelliği kaskın üzerinde verimli değil. yoldaki seslerden vox devreye gidiyor. yanından araba geçiyor. cırt devrede. korna çalıyor cırt devrede. egzos sesi cırt devrede. ben sorunu çözmek için voxu kapatıp direksiyon üzerine bir ptt tuşu montajı yaptım. bu da telsizle beraber alınabiliyor. artçıda bu tuşa gerek yok. direk kulaklıktan mandallama yapabiliyor. ses kalitesi mikrofon kaskın içinde olduğunda gayet iyi. aytıca kullandığın kulaklık kaliteli olmalı. ucuz kulaklıklarda ses sanki soba borusunun içinden birisi bağırıyor gibi duyuluyor. ben bunları tanıdığım bir firmanın ürünlerini kullanarak bir hafta sonu denedim. ve beğendim. toplamda maliyeti ön ptt tuşu iki telsiz ve artçı için mandallı kulaıklık dahil 350 tl ye falan geliyor. iki ayrı motor için ise iki ayrı direksiyon ptt mandalı gerekli o vakit 50 tl daha artıyor. aşağı fiyatı vardır ama üzeri fiyata çıkacağını sanmıyorum.
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

ozan_bursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    sorunsuz bir şekilde kullanmış olduğum cellularline bluetooth kablosuz intercom setini satıyorum

ilgilenenler için
    İlan No: #16947817
    http://www.sahibinden.com/cellular_l...XQQdisplayitem

benzinlikte, fotoğraf çekimi için durduğumuzda, herhangi bir sebepten durduğumuzda, hareket halinde iken (160 km hıza kadar sorun yok daha üst hızlarda deneme şansım olmadı) kısaca konuşmak istediğimiz her zaman sorunsuz bir şekilde konuşulabiliyor

iki ayrı motor PARAZİTSİZ bir şekilde 300 m mesafeye kadar konuşabiliyor
    300 m den sonra az da olsa parazit başlıyor 500 m ye kadar bağlantı kopmuyor

cep telefonu da bağlanabiliyor, mp3 dinlemek için de kullanılabilir

özetle oldukça kullanışlı
    Kelimelerin anlattığı kadarım..
    Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Alıntı ortadadogulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam ben biraz araştırma yapmıştım. öncelikle vox özelliği kaskın üzerinde verimli değil. yoldaki seslerden vox devreye gidiyor. yanından araba geçiyor. cırt devrede. korna çalıyor cırt devrede. egzos sesi cırt devrede. ben sorunu çözmek için voxu kapatıp direksiyon üzerine bir ptt tuşu montajı yaptım. bu da telsizle beraber alınabiliyor. artçıda bu tuşa gerek yok. direk kulaklıktan mandallama yapabiliyor. ses kalitesi mikrofon kaskın içinde olduğunda gayet iyi. aytıca kullandığın kulaklık kaliteli olmalı. ucuz kulaklıklarda ses sanki soba borusunun içinden birisi bağırıyor gibi duyuluyor. ben bunları tanıdığım bir firmanın ürünlerini kullanarak bir hafta sonu denedim. ve beğendim. toplamda maliyeti ön ptt tuşu iki telsiz ve artçı için mandallı kulaıklık dahil 350 tl ye falan geliyor. iki ayrı motor için ise iki ayrı direksiyon ptt mandalı gerekli o vakit 50 tl daha artıyor. aşağı fiyatı vardır ama üzeri fiyata çıkacağını sanmıyorum.
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar,motosiklet için,yurtdışından gelen ve hiç kullanmadığım,2 adet UCOM marka telsizlerimi satıyorum.orjinal kutusunda,orjinal kulaklıklı ve mikrofonlu,voxlu.çakmak ve elektrik şarjları ile birlikte..bilgilerinize.
    http://www.sahibinden.com/motosiklet...XQQdisplayitem
    işte benim satmaya çalıştığım telsizde,2 adet direksiyon PTT mandalı var.kısacası herşeyden 2 adet var.sevgilerimle.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)