Geldiyse bu modelin fiyatı ne kadar bilen varmı? Fuarda satışı olucakmı, bilgisi olan varmı..
Geldiyse bu modelin fiyatı ne kadar bilen varmı? Fuarda satışı olucakmı, bilgisi olan varmı..
bildigim kadariyla getirilmedi,derbi bu sene sadece terra 125 i getirdi..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Gelir mi gelmez mi sorularına hep aynı şeyi yazmışımdır.. Yine yazıyorum, gelmez hiç yanılmadım şimdiye kadar Keşke bir gün yanılsam..!
Legends may sLeep.. But they never diE..!
4 zamanlı yada 2 zamanlı derbi gpr 125 2008 de ve 2009 da gelmedi.
Derbi'nin distrübütörü Ferco Motor (aynı zamanda aprilianın da ) 2008 den itibaren derbi gpr 125 yerine aprilia rs 125 getirdi. aynı klasmanda 2 motosiklet getirmek yerine 1 tane getirmeyi tercih ettiklerini söylediler..
RS 125 daha yüksek motor gücü ve daha iyi bir şaseye sahip, fiyat olarak burnundan pek kıl aldırmadığı için derbi ondan daha iyi sattı..
Aslında fiyat olarak aynı müşteri kitlesine tam sahip değillerdi TR de 2 zamanlı replica olmalarının dışında
125 cc 2 zamanlı replica bakımından düşünmüştür herhalde Ferco. eee tabi onlar bizim kadar ayrıntılı ve mantıklı düşünmüyor malesef :(
Derbi zaten bizim gönüllerimizde bir efsane
derbi 4 zamanlı çıkardığında sadece şekil olacak hız 140 ta kalır tahminimce, düşük hacimli motorlarda 2 zamanlı her zaman 1 adım önde olacaktır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)