Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Motoshow'a gitmek için plan öneren ???

REKLAM ALANI
    İlker&Burçin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba İlker ben aşağıdaki topicte bilgiler yer alıyor bir bakın isterseniz

http://www.motosiklet.net/forum/duyu...cisayidte.html

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bosnak_semko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800
    Alıntı akkaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar fuar için elimde birkaç tane fazla davetiye var.isteyenler varsa verebilirim.maltepe kartal civarındayım.yalnız davetiyelerin arkalarında herhangibir kaşe falan gerekiyormu bilmiyorum benimkilerde yok çünkü. 0532 485 23 36
    bende pendikteyim.
    davetiyem yok alabilirim

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    Davetiye arayıp, beleşini bulamayanlara:
    Motoron dergisinin Mart sayısının sondan bir önceki sayfasında pul kadar bir kupon var. Boyuna bakmadan, Motorshow'09 fuarına iki kişilik davetiye olduğunu iddia ediyor. Ben inanıp dergiyi aldım, onunla fuara girmeye çalışacağım
    Bu arada derginin fiyatı 6 lira. Kişi başı 3 liraya gelir, daha ne olsun.

Yahu bu fuar üvey evlat mıdır? Niye forumda bahsi geçmiyor? Motoplus'ta ortalık yıkılıyordu. Bu fuar ise yarın başlıyor, forumda resmen "tık" yok. Nedir? Niyedir? Anlayabilmiş değilim. Neyse ben motorları çoook özledim, Cumartesi günü mutlaka gideceğim. Hasret gidereceğim. En kötü ihtimal ile aksesuarlara bakarım. O da olmadı, gözüm gönlüm açılır.

Motosikleti
    Moto-Zeta Heran kanuni tiger olabilir
    arkadaşlar motoron dergisi alın 2 kişilik davetiye veriyolar bu krizde daha hesaplı oluyo

motosiklet fuarı budur usta gerisi tırt esas fuar bu yaniii motoplusta bir çok firma marka yoktu bunda olucak sanırım
    [COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    Honda
    bosnak_semko akşam 21:00 dan sonra müsaitim kartala gelebilirsen davetiyeni verebilirim.veya cepten ulaşabilirsen iş çıkışı pendik'ede ugrayabilirim.

arkadaşlar yokmu başka davetiye lazım olan biri bosnak_semko ya gidiyo kaldı 8 tane,ben fuara gidemiyorum.ziyan olmasınlar.lazım olan arkadaşlar cepten ulaşsınlar yarın akşam bitireyim hepsini

Motosikleti
    BMW F700GS-2014
    Arkadaşlar,dün fuara gittim.ama bir önceki fuardan aldığım tadı alamadım.Bunun birçok sebebi var sanırım.Birincisi Yamaha ve Honda'nın olmayışı.Bence büyük eksiklik.Tabi dünkü vip açılışı olduğu için çok tenhaydı.Fuarın kalabalıklığından hep şikayet ederdim ama öyle değilmiş.Ötv indirimini fiyatlara yansıttıklarını söylediler ama doğrusu ben pek anlayamadım.

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    aslında en güzel gezilecek gün dündü. Tüm oturulmaz yazan motorlara oturabildim mesela yetkiliyle beraber. çinden gelen parçacılarla pazarlık yapıp çok cuzi bir fiyata pazar günü almak üzere birkaç malzeme aldım. hatta Stand görevlilerine motorlrın nasıl durması hakkında fikir verdik yararlı da oldu. birkaç tane de ünlü sima vardı. onlarla konuştuk.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)