Fuara katılan firmaları nerden öğrenebiliriz?
Fuara katılan firmaları nerden öğrenebiliriz?
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ansiklopedi gibisin ümmet abi
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
geçen fuarda kahvaltı çok güzel olmuştu
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Benim bildiğim katılımcı listesi;
KUBA MOTOR,YUKI, IŞILDAR MOTOR, KEEWAY PEUGEOT,EMRE YDK PARÇA,HEDEF MOTOR ,MOTO VİZYON,IŞILDAR MOTOR,TRİO POLARİS ,SALCANO,MUTLU AKÜ ,MOBİS BİSELECT ,KAWASAKI,POWER FM, MERT BİSİKLET,KARDEŞLER MOTOSİKLET ,E - RİDER,EPİSAN,DELTA - ZEUS ,VELO MOTO,ÇETİN CAN,LİFAN MOTOSİKLET ,EKESAN,RAMZEY,YILDIZ TİCARET ,MOTOTAŞ,SAMURA MOTOR,MOTAK,FERCO,HUDSON LEATHER,PIRELLI METZELER,MOTOTAL,KURALKAN,NERONS,LBC GİYİ,SATURATION,EMER BİREYSEL ,KORLAS ,GENÇ MOTOR ,NİC MOTOR,AVA PLASTİK,EPOKA,MOTOBOT,KİG START,ELBİR TEKSTİL.
Dün Daytona motordan Bülent beyden de, yamaha bayilerinin hiçbirinin fuarda motosiklet sergilemeyeceğini öğrendim. Bilginize.
Fuara yakın ve tanıdık bir yerse olabilir Ümmet abi.
Bu kriz ortamında,MT'nin Motoshow'da stand açmaması bence bu kadar dert edilecek bişey değil.Sonuçta dost sitelerde Motoplus'ta açmayıp,Motoshow'u tercih etmişlerdi.Bu seferde gidip onları ziyaret ederiz.Kahvaltıyıda sağlama yapalım,çünkü bi süre sonra adam yiyip yemediğini unutuyor.Akşamada zafiyet geçiriyorsunuz.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
BILEN BLIYOR BILMEYENLERE NET YER SÖYLEYIN BIZLERDE BİR ARADA OLMAKTAN ŞEREF DUYARIZ HEM FUARDA MODELLER HAKKINDA FAYDA SAĞLAYABILIRİZ .
buluşma yeri florya olsun diyenler parmak kaldırsın
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
ben katılmıyom
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
[B][COLOR="Blue"].:: TaYFuN ÖZKaN ::. [/COLOR]_-_ [COLOR="DarkRed"]İSTaNBuL-KüÇüKÇeKMeCe/KaNaRYa [/COLOR]_-_ _-_ [COLOR="Red"]MoNDiaL 125 KT İLe HeR ZaMaN ARaNıZDaYıM !!![/COLOR][/B] :wiinkk: :cat: [B][COLOR="Purple"][/COLOR][/B]
ben gidicem büyk bi hitimal
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Ya arkadaşlar yagmur yagmaz inş. bende gelmek isterim yalovadan geze geze sizinle buluşup fuarı gezmek ama motor aldım alalı ne yagmur yağdı hadi tamam barajlar dolsun ama bende doldum yani !! patlayacam motorcağızımda durdugu yerde yıkamaktan eskidi artık offf yaa nerde kaldı yaz sıcaklar yagmur yagmasın sadece onada rağzıyım
arkadaşlar fuar için elimde birkaç tane fazla davetiye var.isteyenler varsa verebilirim.maltepe kartal civarındayım.yalnız davetiyelerin arkalarında herhangibir kaşe falan gerekiyormu bilmiyorum benimkilerde yok çünkü. 0532 485 23 36
gerci daha kesin karar verilememis ama aranızda yeni yüzler gormek ıstersenız ben de varım arkadaslar
..................
Akşam fuardaydım, hemen hemen her markayı görmeniz mümkün olacak, bol bol aksesuar firması var, birde hatun olayına bitenler geçenki afgan fuarıydı bu rus fuarı.
TT custom, kawa, power fm v.s. v.s...
Özellikle dainese geçen sene BMW'nin olduğu yeri komple almış, çok fazla çeşit sunacaklar gibi, bol bol da marka kask aksesuar var.
Herkese hayırlı olsun.
Arkadaşlar merhaba organizasyon yapılıyor kahvaltı var oradanda fuar alanına geçilecek bu organizasyona katılabilirsiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)