Devir tersine döndü millet hacim küçültüyor
Reklamlar
-
arkadaşlar demin yaklaşık 3-4 saattir sahibindende ilanlara bakıyorum çok ilginç bir şeyle karşılaşdım yaklaşık ortalama herhalde yüzlerce belkide binlerce ilana bakdım özellikle yüksek hacimli motorlara bakıyordum 600cc ve üstü
arkadaşlar çok dikkatimi çekdi inanın ilanların %70 inde yani her on ilanın yedisinde hemen hemen millet elindeki yüksek hacimli motorları satıp ufak hacimli motorlarla takas etmek istiyorum yada ufak hacimli motor alıcam falan demiş yada bazıları model belirtmiş işde şu şu şu motorlarla takas ederim diye adamın sattığı motora bakıyorsun 600-700 cc veya üstü motor ama takas düşünürüm dediği motorlar 150-200 -400 cc lik motorlar yani küçük hacimli motorlar
devir tersine mi döndü ne anlamadım gitti inanın çok şaşırdım
Reklamlar
-
Yüksek hacimli motorlarda değer kaybı ,kriz m... işte adam nakite çevirmek istiyor besbelli, batıyoruz anlayacağın
-
büyük motorun derdi tasasıda büyüktür :D
-
yüksek cc hacimli motorların yedek parça, bakım, servis maliyetleri el yakar. Bu bütçenin hakkından herkez gelemez. Ayrıca elbette benzin sarfiyatlarıda fazla. Vergisi, sigortası vs çok daha yüksek. Üzerine bu kriz ortamıda olunca vatandaş hobi olayından sıyrılarak otomatikman (fayda/maliyet) hesabı yapmaya başlıyor.
-
Motosiklet Eğitmeni
Sasiracak bisey yok.
Motosiklet kullanmayi ogrenmisler.
Artik ne gerektigini biliyorlar.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
coq adlı üyeden alıntı
Sasiracak bisey yok.
Motosiklet kullanmayi ogrenmisler.
Artik ne gerektigini biliyorlar.
Kavgada söylenmez! Nasıl yani Horoz abicim? Sen şimdi 4 silindirli bir makinası olana kullanmayı bilmiyormu diyorsun? (Veriyorum coşkuyu)
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
bende fark ettim rr ı satıp scooter alcak olan biri vardı garipsemiştim
-
ekonomik kriz teğet geçiyor...........................
-
Vatandaş ayağını yorgana göre uzatıyor.Garipsenecek bir durum yok.
-
-
600 lük makinenin yarısı kadar benzin yakıyorsa bu krizde ne yapsın vatandaş Hiç motora binmemektense küçültme politikası işte
-
yeschim adlı üyeden alıntı
600 lük makinenin yarısı kadar benzin yakıyorsa bu krizde ne yapsın vatandaş
Hiç motora binmemektense küçültme politikası işte
++++++++++++++++++++++++++++
-
motorsiklet çok kullanılan bir alet xırt pırt heryere şahsen motorla giderdim yani benzin pahalılaştı hayat gitgide pahalanıyor insanlar mecburen küçültüyorlar motorlarını
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
-
Vallahi ben dediğin gibi öyle fazla ilan görmedim şimdi yeni çıkan yüksek cc li motosikletlerde enjeksiyon olayı var bir 250 cc motosiklet kadar anca yakıyor ama dediğin gibi bir kaç kişi çıkar
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
yok abi bu devirde motor falan kullanılmaz hele gene buyuk makine mi allah korusun benzinin fiyatı belli motor fiyattları da maşşallah almış başını gidiyo dur bakalım nereye gidiyoz
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
-
250 cc lik motorumu verip yerine 200 cc lik motora , hemde viteslide scootura geçiş yaptım
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
istanbul gibi bir yerde bence en ideali 250 cc max .600 cc 1000 cc şahsen çok gereksiz zaten 1000 cc ye geçenler genelde 600 cc ye geri dönüyorlar...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
nese ötv indirimi geliyomuş.bende büyütcem makinayı
Orgazma Dudak Büktürür
-
CBF 150 kullanıyorum, ben de herkes gibi motorumu büyütmek istiyordum ama son hafta gerçekleşen korkunç kazadan sonra ömrümün sonuna kadar en fazla 250 cc kullanmaya karar verdim. Büyük motor = öteki dünyaya açık tarihli bilet.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)