Devir tersine döndü millet hacim küçültüyor
Reklamlar
-
50 cc cup kullanıyorum memnunum. bunun bi altı 35 cc mobilet
Reklamlar
-
kasırga genç adlı üyeden alıntı
50 cc cup kullanıyorum memnunum. bunun bi altı 35 cc mobilet
Bazen denk geliyorum, hem elektrikli hem de normal sürüş yapan bisikletler var. Sürüyorsun, yorulunca elektriğe geçiyorsun. Mis gibi yemin ederim, süt.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Bazen denk geliyorum, hem elektrikli hem de normal sürüş yapan bisikletler var. Sürüyorsun, yorulunca elektriğe geçiyorsun. Mis gibi yemin ederim, süt.
Hocam nerden baksak onlarında bi 10.000 tlsi rahat vardır, Cg alıp yola devam edilebilir bence.
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Hocam nerden baksak onlarında bi 10.000 tlsi rahat vardır, Cg alıp yola devam edilebilir bence.
20bin'den aşağısı yok gibi o tür bisiklerlerin.
-
espresso adlı üyeden alıntı
20bin'den aşağısı yok gibi o tür bisiklerlerin.
Baya iyimser fiyat söylemişim o zaman, 9 ay taksitle kaliteli yürüyüş ayakkabısı alıp devam edilmeli o zaman soran olursada ekmek kuyruğuna giren amcalar gibi spor yapıyoruz deriz.
-
Bir yanlışlık olmalı dedim buji nasıl o kadar pahalı oluyor diye sonra araştırdım bir buji 400 tl civarı şoka uğradım desem yeridir, Cg ye buji almıştım kalitelileri 30-40 tl denince pahalı geldi bende 12.5 tlye aldım 400 diyince dünyam yıkıldı
atom teknolojisi koymuşlar bir patlatma yapıyor uçuyoruz
afrikaya özel ve muadili piyasada bulunmayan yeni bir model
gerçi 4 buji neyse 50k de değişim siz birde 2018 ve sonrası akü fiyatını duysanız 500 öyro civarı
b akü yüzünden 2017 model aldım sıfır km almadım 2 el aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
hokahey adlı üyeden alıntı
400 liraya ateşleme vazifesini kendim ifâ ederim be ya!
oo afrika ile 3.5 lt yakan bi arkadaş vardı nerdeyse evrenin en iyi motosikleti afrika diyecek seviye de fanatik
hava filtresi buji değişimi kullanıcının değiştiremeyeceği kadar zor bir yerde sorsan bunun la çöl geçeceğiz azcık kolay yere koymamışlar servise öpülmek garanti
660 vardı buji veya hava filtresi sökmek için bir anahtar yeterli ve göz önünde 30 saniyede söküp takılacak konuma koyulmuştu afrika tam tersi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Tabi ki düşük cc bile bir çok iş için yetecektir.
Fakat asıl olan burada ihtiyaç mı hobi mi zevk mi ? Hiç bir 250cc de bunun zevkini veremez. 0-100 arası hızlanma keyfini tatmadan karar vermeyin.
-
yüksek hacimli racing ve chooper kullanmış eski bir sürücü olarak. Şuan kullandığım ortalama 2.2-2.4 yakan japon cup ile o kadar mutluyum ki. Rahmetli barkın abinin dediği gibi tam bir bulgur plavi benim yamaha crypton lezzet bekleme ama tok tutar.
-
Başlığı görünce yine yaşadığım bir pişmanlık geldi, 125cc Suzuki’m ile harika geziler kamplar yapmıştık, şu an bu motoru sattığım için o kadar çok pişmanım ki 2015 model 12.000km de idi, şasisi baya kuvvetliydi ağır yüklemeye cevap veriyordu, yolda 90km/h hızla stabil gidebiliyordum.
-
joshua adlı üyeden alıntı
Başlığı görünce yine yaşadığım bir pişmanlık geldi, 125cc Suzuki’m ile harika geziler kamplar yapmıştık, şu an bu motoru sattığım için o kadar çok pişmanım ki 2015 model 12.000km de idi, şasisi baya kuvvetliydi ağır yüklemeye cevap veriyordu, yolda 90km/h hızla stabil gidebiliyordum.
https://www.youtube.com/watch?v=omTm32l_Xfk
Bu motosikletin modeli nedir? Tasarımı çok güzelmiş, kafamın bir köşesine kazıyacağım modellerden birine benziyor.
-
Bu motosikletin modeli nedir? Tasarımı çok güzelmiş, kafamın bir köşesine kazıyacağım modellerden birine benziyor.
Suzuki VanVan
-
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
yüksek hacimli racing ve chooper kullanmış eski bir sürücü olarak. Şuan kullandığım ortalama 2.2-2.4 yakan japon cup ile o kadar mutluyum ki. Rahmetli barkın abinin dediği gibi tam bir bulgur plavi benim yamaha crypton lezzet bekleme ama tok tutar.
o cub dediğin motorlar ile slick lastik takıp yarışıyorlar
cografya hem kader hemde keder
-
2009'dan beri aynı şey söyleniyormuş anasını satayım, ben de günümüz durumlarını okuyorum sandım çünkü o zaman da aynı şeyler söyleniyormuş. Sola bir baktım tarih 2009
-
Africa twin var km de 2 liradan fazla yakıyor. 2021 pcx aldım bide yanını vespa aldım pcx 2,5 litre yakıyor 100 km de vespa 3,5 litre. Africa sadece uzun yol ve özel günler için
-
Baya iyimser fiyat söylemişim o zaman, 9 ay taksitle kaliteli yürüyüş ayakkabısı alıp devam edilmeli o zaman soran olursada ekmek kuyruğuna giren amcalar gibi spor yapıyoruz deriz.
Dün Xiaomi Z20 modelini inceledim fiyatıda 12.000 tl idi , diğer elektrikli bisiklet markalarından çok daha kaliteli görünüyordu , 50 km menzilide gayet makul geldi bana , kullanma fırsatım olsa belkide almıştım..
-
13 senedir dusuruyoruz yani. Ekonomi tam gaz teget gecmeye devam.
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Dün Xiaomi Z20 modelini inceledim fiyatıda 12.000 tl idi , diğer elektrikli bisiklet markalarından çok daha kaliteli görünüyordu , 50 km menzilide gayet makul geldi bana , kullanma fırsatım olsa belkide almıştım..
50 kilometreyi belki İstanbul sahil kısımlarında gerçekleştirebilir bayır falan çıkarsak birde sürücü ağırsa menzili baya törpüleyecektir, bunun yerine normal bisiklet almak daha mantıklı geliyor kaldı ki 12 bin tl ye çok güzel bisikletler bulunmakta, zaman varsa o bisiklet ile sahiller boyunca turlamak bana daha hoş geliyor.
-
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
Africa twin var. 2021 pcx aldım bide yanını vespa aldım
Maşallah hocam güle güle kullanın.
Bi acılı, bi acılı, bi acılı adana daha
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)