Kuryelik yapmak için en uygun motosiklet hangisi ?
Reklamlar
-
herkese selam ;
arkadaşlar lütfen birkaç motosiklet çeşidi değiştirmiş
veya kuryeliğe uygunluk açısından motosiklet modelleri arasındaki farka yakından şahit olmuş
kendi kullandığı motosiklet modelini övmeye çalışmayacak
özellikle de kurye arkadaşlardan
tavsiye bekliyorum
kuryeye çıkmayı planlıyorum baya motosiklet çeşidi kullandım fakat sonuçta işin içinde olanlar daha net şeyler söyleyebilirler
sadece şu çok yakar bu az yakar cinsinden değil
mesela şu marka model beygir gücü yüksek olduğundan bilmem kaç bin km de kesin krank kolunu çatlatıyo veya kırıyo
yada istanbul yollarına en uygunu bu ne kadar kaliteli olsada şu marka şu model dayanmıyo falan gibi tavsiyeler çok faydalı olacak
ayrıca kuryelikle ilgili varsa başka tavsiyelerde de bulunabilirsiniz tabii ki
herkese sağlıklı sürüşler
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Reklamlar
-
Kurye motoru Cgl 125' tir adı çıkmıştır bir kere
Bir kurye akadaşın 350.000 km silindir kapağı açmadan gittiğini duydum gerisi sizin olsun
-
arkadaşım bende,,
honda,cg,cgl,
yamaha ybr bu motorlar ile güzel oldugu kanısındayım,
yanı cbf kurye için ideal sayılmayacak motordur,
amortısor açısından virejlarda olsun,
çukurlarda olsun,
dier tavsıye ettıgım modellerın her biri cbf'ten daha iyi kurye motoru olur bence,
hepsını denedım,
ve çalıştıgım fırmalardada kullandım...
şu anda yıne iş arıyorum,
kendı motorunla olursa buyur gel dıyen lyerler var,
kaldıki ben kendı motorumla çalışmam...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
abi cgl125 le bi dönem tam kruyelik olmasada çalıştım valla baya bi döküldü
biraz tabii kullanıma da bağlı ama şahsen cgl125 almam herhalde kuryelik için
zorlamadan binilebilecek ikinci el piyasası düşük gayet ekonomik bi motosiklet fakat kuryelik yapmak için bence biçilmiş kaftan değil
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
-
honda tıtan :D bı arkadasım 200 yılında sıfır aldı su an 400 bınde catır catır gidio walla tık yok
-
Neden, kullanımda bir problem yok, vitesler formula 1 aracı gibi değişiyor,yedek parça bol-en ucuz ,zaten sorun açan kronik bir problem de yok ama 105 km/h üzeri kuryeciler için olumsuz olabilir. Sarsıntıyı sevdim ben, ayrıca en ufak yabancı ses yok, vites ikaz lambası gibi devrin fazla yükselmesini önüne geçiyor. Kaya gibi motor bundan iyisi mi var kurye için
-
abi ayda 15 bin 20 bin km yapan kuryeler bence cgl125 modeli bu yoğunluğu kaldırmaya uygun değil
dediğim gibi bu biraz da kullanıma bağlı ama cgl125 hiç agresif kullanamya gelen bi motor değil
daha önce ayda 3bin-5bin km lik yoğunluğu olan bi işte kullandım cgl125 ve açıkçası memnun kalmadım
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
-
cg 125 derim ben ;) ybr 125 -apache - cbf150 de olabilir
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
yani sonuç olarak ybr vega cg gerisi yalan
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
-
Y125 ve tvs apachi kanımca
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
cgl125 adlı üyeden alıntı
abi ayda 15 bin 20 bin km yapan kuryeler bence cgl125 modeli bu yoğunluğu kaldırmaya uygun değil
ayda 20 bın km
nasıl yaww:S
arkadaşım hesap yanlışlıgı var sanırım,
10 ,12 bın neysede 20 bın ben hıc denk gelmedım,
tabıı denizcilik dışında,
denızcılık yapan bı arkadasım vardı,
yanı denızcılık evraklarını tasıyan,
ss makınesı vardı,
zonguldaga evrak tasıdıgını bılıyorum,
uzun yol ayrı yanı,,,
onn dışında 20 bın km yapan kuryeye rastlamadım açıkası...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
çok yoracaksan makinanı su soğutmalı bişiler al derim !!
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
bi kurye arkadaşın 4 günde 2 bin km yaptığına şahit olarak yazmıştım
ama dediğiniz gibi herzaman olacak bi durum değil biraz abartılı oldu galiba haklısınız
ama herhalde 10 bin km falan yapılıyordur ayda kurye arkadaşlar daha net bilgiler verirler
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
-
Bilgilenme
bi kurye arkadaşın 4 günde 2 bin km yaptığına şahit olarak yazmıştım
ama dediğiniz gibi herzaman olacak bi durum değil biraz abartılı oldu galiba haklısınız
Benim Motorum Dd250e-9 çift Silindir çin Malı Bir Motor ;şayet Siz Kuryeliğinizi şehir Içinde Kullacaksanız Bu Motor Su Soğutmalı Olduğu Için Fanlarını Açarak Kendini Hemen Soğutabiliyor,herhangi Bir Sorun Yaşamazsınız.sizin Bahse Konu Işlerinizi Rahatlıkla Karşılayabilir Diye Düşünmekteyim;seçeceğiniz Motor Hayırlısı Olsun,hayırlısı Olsun Senin Için.
-
Çin malı motosikletten kurye motosikleti olmaz çabuk yıpranır bence
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
ben olsam dylan 150 yi seçeridim scooter olmasını avantajı ile daha çok malzeme alabilrsin(yüklüyebilirsin) sonra su soğutmalı şehir içi dur kalk dur kalk sorun çıkarmaz bence en iyisi zırt pırt vites değiştirmessin bide honda kalitesi var işin içinde
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
balıkesirde en cok Honda Activa ile Ybr125 lik kullanıyo özellikle ecza depolari
Barbaros İLKBAHAR
[COLOR="black"][COLOR="Red"]10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü [/COLOR][/COLOR]
:queen:RüzGaRı Hisset :queen:
-
motoron dergisinin ocak ayı sayısında bu konu hakkında bir arastırma yapıldı ve TVS Apache sanırım en onde cıkan motor oldu.
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
-
-
Kurye: ybr,cgl
Pizza vs.:Activa değişmez bunlar klasiktir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler