motoru yemesınden korkuyorum yoksa takılmaya takılır ama
motoru yemesınden korkuyorum yoksa takılmaya takılır ama
1100 cc lik bi motora turbaya ne gerek var ztn basınca gider
daha cabuk suratlanması ıcın
Yaw motorun sınırlarını zaten kullanamıyorsun ki, Turbo taksan ne olacak, aya mı gideceksin.
anlamadınız benı daha seri olması ıcın
daha seri ALLAH akıl fikir versin
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
kardesım sıze yalan borcum yok ruhsatının fotokopısını cekıp sıtedemı yayınlayım ılla ya olmayan duaya nıye amın dıyeyım bı kere sacmalamayalım lutfen
320 topiği yetmedi heralde.
içten yanmalı olan her motora turbo takılır. ama her ustanın harcı değildir. ciddi masraf ve vakit gerektiren bir işlemdir. + turbo taktıgında üzerinde kullandıgın piston. piston kolu, krank gibi parçalarınıda güçlendirmen gerekicektir. turbo ile 0.1 bar masmıcaksan tabi
"Turbo gecikmesi" diye bir şey var. Turbolu motorlar gaza basar basmaz fırlamıyor, turbo tam güç üretene kadar biraz zaman geçiyor. Şimdi, sıfırdan yüze dokuz on saniyede çıkan arabalar için bile sorun oluyorsa bu, böyle canavar motosikletlerde kat kat daha can sıkıcı olacaktır bence. Turbo gecikmesi yüzünden sıfırdan yüze üç yerine beş saniyede çıkmak sana çok da cazip gelmez tahminimce.
Gerçi bendeki bilgiler kulaktan dolma, belki o kadar da fark etmiyordur.
Wikipedia'da şöyle demişler turbo gecikmesi için:
Turbo lag: The time required to bring the turbo up to a speed where it can function effectively is called turbo lag. This is noticed as a hesitation in throttle response when coming off idle.
[B]J şimdi asker[/B]
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
eyw arkadaşım eyw aleykümselam der geçerim ben sana ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Önce bir kilo un, bir kilo da toz şeker al.Turboyu sonra düşünürüz.
MEMLEKETİN NERE DİYE SORAN OLURSA, BEN BİR DÜNYA VATANDAŞIYIM.
İnsanlarıda tıpkı para gibi ışığa tutun, eğer içinde ATATÜRK yoksa sahtedir!...
biraz daha detaylı bilgi verirsen sana bu konuda yardımcı olurum arkadaşımın arkadşlarının ustaları bu işlerle uğraşiyor ....model km vb. gibi
zzr1100 e turbo ha! çok ilginç hakkaten.. hızlı yaşa genç öl yakışıklı gidesin prensibi sanırım =)
Honda Hayat Onda...
bildiğim kadarıyla turbo kit takıldıktan sonra zzr1100 ler 380 kmh hıza kadar ulaşabiliyormuş
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
eğer istanbuldaysan
turbo
bloww off
nitojen
takan bi ustamız var özelden mesaj at paslaşırız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)