Lüleburgazda motosiklet eğitim semineri
-
Reklamlar
-
-
Keşke daha önceden haberim olsaydı gelmeye çalışırdım.Hatta kesin gelirdim belki Bugazlı arkadaşlardan abilerimden bana motor kursu veren olurdu.
-
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
Keşke daha önceden haberim olsaydı gelmeye çalışırdım.Hatta kesin gelirdim belki Bugazlı arkadaşlardan abilerimden bana motor kursu veren olurdu.
2008 ekimde oldu bu seminer sadece bilgilendirmek için koydum tekrar seminerlerimiz devam edicek
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
-
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
Bizim kendi güvenliğimiz için çalıştığımız kadar, motor ustunden dünya kadar vergi alanlar, bu verginin ufak da olsa bbir kısmınıda motorların güvenliği için harcasa.. Tebrikler.
-
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
gel arkadaşım biz sana yardımcı oluruz
yeterki gelince haberimiz ollsun
kalcak yer problem değil
biz kız erkek ayırımı yapmıoruz
refereansımız caner22 ona sorabilirsin
Ortadoğu ve balkanların en iyi krosçusu
-
-
güzel biz sizlerin açtığı bu yolda sizden daha şanslıyız galiba nede kaynak isteyeceğimiz yerleri öğrenmiş oluyoruz
hayırlısı
benzer etkinlikler düşünüyoruz kahraman maraş ta
-
SaRı39 adlı üyeden alıntı
gel arkadaşım biz sana yardımcı oluruz
yeterki gelince haberimiz ollsun
kalcak yer problem değil
biz kız erkek ayırımı yapmıoruz
refereansımız caner22 ona sorabilirsin
Saol teşekkürler.
Bundan sonra yapılacak hertürlü organizasyona gelirim.Kalıcak yer problem değil zaten tüm arkadaşlarım lüleburgazlı ama söylemen yeter teşekkürler.
-
paylaşımın ve ilgin için gönülden teşekkürler.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
Lüleburgazda baya gelişmeler yaşanıyor...inşallah toplumda motosiklet konusunda bilinçlenir..paylaşımın için tşkler.
Yamaha RX 115
[ ...::: OrGiNaL FoMoCo :::... ]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler