park halindeki motora bile tahammülleri yok
Reklamlar
-
merhaba
çok canımsıkıldı sizlerle paylaşmak istedim
çoğu araç sürücülerinin yolda motorlara saygılı davranmadığını biliyoruz, ama bu sefer park halindeki motordan ne istediler.
Motorumu evin önünde yayalara engel olmayacak şekilde kaldırıma zincirlerim fakat bu sefer yolda bıraktım arabaların arasına. gece yatmadan önce pencereden bi baktım motorumu kaldırıma taşımışlar , gece karanlıkta sadece aynamın zarar gördüğünü fark ettim devirdilermi bilmiyorum daha ne zarar var bilmiyorum. plakasını aldım sabah gitmeden yakalamak istiyorum.
BİZ MOTOR KULLANICILARIDA VERGİ VERİYOR, EHLİYET ALIYORUZ MOTORDA RUHSATI OLAN Bİ ARAÇ BU SAYGISIZLIK ÇOK CAN SIKICI
Reklamlar
-
gidip o arkadaşı önce sözlü uyar. tekrar ederse aynı ayna zararını aracına ver..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
geçmiş olsun, bu memlekette ya neredeyse m/2 ye bi öküz düşüyo yaparlar yani şaşırmadım bende bunun sıkıntısını çekiyorum bazen parkettiğim yerden sürükleyip neredeyse yolun üzerine çıkarıp kendine park yeri açan sürücüler var. bandırma - ç.kale yolunda giderken beni gördüğü halde aramızda 100 m mesafe kaldğı halde hiç sallamadan yolaçıkan kamyonlar var yani aramana gerek yok motosikletliyi hemen bulmaları gibide yetenek sahibi bu malum lar neyse çok geçmiş olsun tekrar
-
olur olur geçmiş olsun daha çoook haycanlar var memlekette
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
kimsenin o motoru park halindeyken elleme hakkı yok.. Git uyar bece..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
:( çok can sıkıcı bir durum benim motoruda geçen hafta arabaların park yerindeyken kendilerine daha fazla yer açmak isteyenler tarafından çekilmiş :( Zincirli değildi ama direksiyon kilidi vardı nasıl kaldırdılar anlamadım. Oysa sitede herkes o motorun benim olduğunu biliyor gelip rica edebilirlerdi...
Ayrıca yolda giderken aynasından bizi göre göre yol vermeyip hatta geçeceğimiz yolu tıkayan öküzler mevcut malasef...
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
memlekette öküz de çok
hazımsız da
-
-
bunu ben de çözemiyorum, direksiyon kilitli olarak motorumu bıraksam da bazen yerinin değişmiş olduğunu görüyorum. bıraktığım otoparkta, çay içmeye üst kata çıktığım feribotta, hop motor ileri ya da geri alınmış başka bir araca yer yaratılmış...
bu ne azimdir , 2 kişi 3 kişi motoru kucaklıyorlar mı yoksa, bu uğraşa değer mi, acaba diyorum ne yaptılar motora bir zarar verdiler mi bu bilmediğim taşıma yöntemi ile,
-
alarm caydırıcı olabilir mi ne dersiniz? ilk dokunmada uyarı olarak vik vik ediyo tekrar denerlerse ver yansın ediyo dokunan pişman oluyor bi öneri bende var mesela. ..
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
alarm caydırıcı olabilir mi ne dersiniz? ilk dokunmada uyarı olarak vik vik ediyo tekrar denerlerse ver yansın ediyo dokunan pişman oluyor bi öneri bende var mesela. ..
kesinlike tavsiye ederim. Şahsen bende var dokunsan ötuyo çok etkili bence her konuda ..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
alarm aydırıcı oluyor arkadaşlar gece geç geldiğimde otoparka bırakmaya üşenirsem kapıya bağlıyorum motorumu alarmı gören uzak duruyor.
-
evet ya motoru tasıttan saymıyorlar ona kızıyorum.ben motoru park ettim içeri giriyorum adamın biri gelip demezmi motoru alda park edim. dedim kardeşim benimkide araç değilmi park ettim git başka yere ..adama bak yaa onunki araç da bizim ki ne anlamadım.
-
başka bir ccaydırıcı yol tavsiyesi daha.. sizde ağır motosiklet kullanın, kimse yeltenemesin oynatmaya.. 200 kilo ve üstü bir makineyi kimsenin kaldırma taşımaya çalışacağını düşünmüyorum, yaşamadımda.. Ama önceki makinem Scooter'dı; her park ettiğimde farklı yerde bulabiliyordum!
-
saçma !! adamın o 200 kiloluk makineyi oynatayım derken yere düşürüp sağını solunu dağıtabileceğini düşün!!
-
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
başka bir ccaydırıcı yol tavsiyesi daha.. sizde ağır motosiklet kullanın, kimse yeltenemesin oynatmaya.. 200 kilo ve üstü bir makineyi kimsenin kaldırma taşımaya çalışacağını düşünmüyorum, yaşamadımda.. Ama önceki makinem Scooter'dı; her park ettiğimde farklı yerde bulabiliyordum!
sen tuzu kuruttun heralde kardeş varda bizmi kullanmıyoruz yani
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
canercamalan adlı üyeden alıntı
saçma !! adamın o 200 kiloluk makineyi oynatayım derken yere düşürüp sağını solunu dağıtabileceğini düşün!!
o makineyi yere düşürmesi içinde bayağ kasması lazım, inan bana.
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
sen tuzu kuruttun heralde kardeş varda bizmi kullanmıyoruz yani
Yok hocam ya, öyle aman aman bi makine değil bendekide. Ama bunada şükür tabiiki.
-
kasan kasar sen merak etme de ayrıca seninkisi ekmek bulamıyolarsa pasta yesinler muhabbeti varya aynı ona dönmüş yanlışsın !
-
canercamalan adlı üyeden alıntı
kasan kasar sen merak etme de ayrıca seninkisi ekmek bulamıyolarsa pasta yesinler muhabbeti varya aynı ona dönmüş yanlışsın !
ne alakası var ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinle..
5000 lira verip 100 kiloluk makine almaktansa aynı paraya 200 kiloluk makine alınabilir pekala. Yada 10.000 lira.. Ne değişir?
Bu tamamen kişisel tercih meselesidir. Ağır makinenin şehiriçinde dezavantajları olduğu gibi; böyle durumlarda ve denge konusunda da avantajları var.
Supersport severler, scooter severler, cross severler için öncelik hafif makinelerdir illaki. Ama cruiser ve touring sevenler içinde öncelik daha oturaklı, daha ağır makinelerdir.
Isteyen istediğini alır biner.
Burada kıstas para değil, tercihlerdir.
-
iyi güzel söylüyorsunda millet motorumuzu kıpırdatmasın diye motoru değiştirmek ağır makina almak tuhaf geldi bana disk kilidi yada uzun zincir kilit ler varken daha da sağlamı alarm varken ama tabi fikir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)