Evet yanınızdayım!
Çok isterdim ama başka zaman!
ve bu işide KEMAL COSKUN abimizin ruhunu şad etmek icin yapalım......
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Olur erhan abi süper olur bence maneviyatın üst düzeye ulaştığı anları yaşamak insanı huzura erdiriyor
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
süreyi uzatmanın manası yok hemen bu hafta sonu gidelim herkez müsaitse ne dersiniz?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
katılımcıları görelim ozaman çağla abla
organizeyi yapın bende gelmeyi cok istiyorum ve insallah orada olmak icin elimden geleni yapacagım arkadaslar ve mumkunse cumartesi olsun eger sizin icinde uygunsa.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
canercim anketli aç istersen topiği... hazır yolun başındayken ne dersin
cerrahi cumartesi çogunluk çalışıyodur sanırım seni çok zorlamazsa pazar olması daha mantıklı gibi... karar sizin...
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
peki açayım ama ablacım ama şu isim yazılan anketi nasıl açıcağımı bilmiyorum
ERHAN ABİ : abi ben haftasonları hergün müsaitim çoğunluk nezaman müsaitse ozaman olur büyük ihtimal başkanlarımızın desteğini bekliyoruz
hadi gidelim ama ne zaman canercim hele netleştir bakalım sıva kolları
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
cem abi ben derim ki cuamrtesi günü olsun ama saat kaç ta gitmemiz yerinde olur nerde toplanırız orasını siz kararlaştırırsanız pek gitmediğim için bişi söyliyemiyeceğim ??
caner pm atıyorum sana ok?
[/B]
oky administrator larım :D
yarın ararsın abim orayı boyle boyle bir organizasyon yapmak istiyoruz dersin bir gun belirlersiniz birde saatini ona gore bu baslıgı tarih ve saat yer belirterek yeniden acarsın.
ne dersin sencede iyi fikir degilmi ?
kusuruma bakma sana degil lafım olan ortamlar icin soyluyorum ama oyle soyleyince sanki biraz yalaka lacka bir muhabbet oluyormus gibi geliyor.
tekrar kusuruma bakma lutfen.
doğru olan budur abicim zaten de günü ben bi yarın arıyıp sorayım ne günü saat kaç gibi daha uygundur insanlarıda rahatsız etmeyelim
Çok yerinde bir ziyaret olur ve burçinimde bende seve seve katılırız...
süpersiniz ;)
teşekkür ettim ;) sizin desteğiniz sayesinde bişiler yapacağız ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)