Baharın coşkusuyla , gaza gelmeyin lütfen
Reklamlar
-
Sıcak havalarla yollara çıkan ve bütün yıl motosiklet kullanan tüm arkadaşlar ! Aman baharın bize verdiği coşkulu havayı yollarda göstermeyelim. Aşırı suratler yapmasanız bile yeterince tehlikeli olan motor sürüşünü , daha da tehlikeli hale getirmeyelim. Ne ile kumar oynadiğınıza çok dikkat edin. Ailenizin , karınızın , arkadaşlarınızın hakkı , motosikletinizin hakkından daha önemlidir. Bırakın motosikletin hakkı eksik kalsın.
Selamlar
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
Reklamlar
-
Aynen katılıyorum, çok dikkatli olmalıyız arkadaşalr, özellikle de giyotin bariyerlerden uzak duralım...
-
Çok haklısınız, ben de aynen katılıyorum. Binmemek istiyorum artık, dikkatinizi çekerim; binmek istemiyorum değil, binmemek istiyorum ama yapamıyorum. Bunun oluru nedir? Nasıl kurtulabilirim bilmiyorum ki. Bişey olacak diye çok korkuyorum ama buna rağmen kendimi onun üstünden indiremiyorum. Haftasonu gelsin de binip geziyim diye can atıyorum resmen. Çok dikkatli olalım arkadaşlar, lütfen sağ elinize mukayet olun ve gaz kolunu ne kadar çevirdiğinize dikkat edin. Motosiklet öyle bir taşıt ki; çok çabuk hızlanabiliyor ama çok yavaş yavaşlıyor... Kazasız sürüşler herekse.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
lütfen arkadaşlar lütfen :(
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
bugün 3 defa Allah rahmet eylesin dedim , lütfen dikkatli olun arkadaşlar , aynanıza sevdiğiniz birinin fotoğrafını yapıştırın .
-
bu sitedeki herkese karşı da sorumluyuz.. bir acı haber aldığımızda neler hissettiğimizi biliyorsunuz.. biraz daha dikkat ve sabır...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
allah kimseye kaza bela vermesin diyoruz kaç kere ama olmuyor işte,bir şekilde öyle ya da böyle insanlar vefat ediyor...Yinede herşeyi minimum hasarla atlatmak gerek...
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
-
kendinizi kontrol etmeye çalışın.
-
öyle birşey olsaki keşke sürate her kalktığımızda bize sevdiklerimiz hatırlatsa .
ama malesef yok :( sorumluluk bizde..!
lütfen dikkat!!!
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
evet limitlerde kullanmamak lazım
-
Herkes çok dikkatli olsun hepimizin sevenleri ve sevdiklerimiz var onları düşünelim asla gaza gelmeyin unutmayalım motosiklet kullanmak kültürdür
-
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
CROOS yapan bırı kaza yapar kolunu kırabılır. zaten tornacıda elını makınaya kaptırsa tornacıdır ama hic tanımadığınız bır salak sürücünün hatasından dolayı hayatınız risk oluyorsa ne yapılır.YINEDE DIKKAT GAZA GELMEYIN SİZ EN İYİ SÜRÜCÜSÜNÜZ AMA ETRAFINIZDAKİLER DEĞİL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)