çok geçmiş olsun. umarım bir an önce sağlığına geri kavuşur
çok geçmiş olsun. umarım bir an önce sağlığına geri kavuşur
geçmiş olsun arkadaşlar ama hala net bir bilgi veren olmadı bi gariplik var gibi ama hayırlısı inşallah kısa zamanda ii leşir
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir...
geçmiş olsun ALLAH sağlığına kavuştursun.
Ama haber ver ama haber kaynağı belli değil. Sadece bi havadan haber gibi dönüp duruyo. Allah kaza ve hastalık vermesin.
Arkadaşlar kardeşiyle konustum.Fransada tedavısı bıtmıs.Şuruda yerıne gelmıs.Açık kalp ameliyatı geçirmiş.Ama su an iyiymiş son bılgıler bunlar...
çok sevindimmm süpper haber
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
Çok büyük geçmiş olsun. Ayrıca hakikaten duyarlı bir camiayız, ne mutlu bize.
gecmıs olsun
acıl sıfalar
açık kalp ameliyatı mı geçirmiş.. ne şanssız bir adam ya.. çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir..
geçmiş olsun motor üstünde en korktuğum şey bunlar...
Roxanne sanırım tanımadığın biri değil ama yinede bu şekilde takip ettiğin için seni tebrik ederim...
çok büyük geçmiş olsun inş.en kısa zamanda eski sağlığına kavuşurRoxanne adlı üyeden alıntı
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
+1Roxanne sanırım tanımadığın biri değil ama yinede bu şekilde takip ettiğin için seni tebrik ederim...
Çok geçmiş olsın AprillaCan kardeş Allahtan acil şifa diliyorum sana
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
neyse ameliyatın iyi geçmesi harika.Umalımda biranönce kendisi gelip foruma bizimle konuşsun
AprillaCan, sana geçmiş olsun.
Bayağı kötü bir hafta geçirmiş olduğun belli ama insan yaşıyorsa herşeye iyi yönden bakmak lazım (dışarıdan konuşmak kolay); ya süratli giderken kalp krizi geçirseydin. Bu durumda bir de trafik kazası yaşanabilirdi.
iyi olduğunu duydum rahatladım valla yaa.....
özellikle bizden birine bööle bişi olduğunu duyunca nası üzülüyorum varya.......
tekrar tekrar geçmiş olsun hocam
Nasil olmus roxy? Var mi bir detay? Yani farkedip rahatsiizlandigini durmus mu? Yoksa dusmusmu motordan? Kalp kirizi disinda da bir sakatlik olusmus mu? Yaa bu arkadasin yasi kac???
Cok gecmis alsun appri kardes.....
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Arkadaslar kaç gündür nete giremiyorum şimdi okudum..Çok üzüldüm umarım durumu iidir. Büyük geçmişler olsun..
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin yeni bir arkadaşımızdı ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede aramıza döner
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)