allah acil şıfalar versın
allah acil şıfalar versın
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir...
Act your life, role yourself....
Çok geçmiş olsun. Ben anlamıyorum son yıllara bakınca kalp krizi genç yaşlarda yaşanmaya başladı. Peki buna sebep nedir anlamıyorum? Yaşamımızda yanlış birşeyler yapmayamı başladıkta. Bu olay böyle artmaya başladı. Yemek tarzımız mı stress mi?. Hava mı? nedir bunu tetikleyen? Yaşamımızda yanlış birşeyler mi var?
Çok geçmiş olsun aprillacan.
Sadobey
Geçmiş olsun aprillacan
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
geçmiş olsun umarım iyidir çok üzüldüm ya. Sadobey, bence yemek tarmız ve stres en önemli faktörler kendimize bakmıyoruz allah kimsenin başına vermesin böyle işleri diyicem ama biz kendimize dikkat etmedikçe sonuç belli
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
bence bu hastalık haberinden çok kayıp ilanına dönecek hastamı deyilmi
roxannecim acaba net bir bilgi olmadan bu başlığı açmasaydın dahamı iyi olurdu acaba...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han adlı üyeden alıntı
NET BİLGİYİ ALAMADIĞIMIZ İÇİN BÖYLE B.İR TOPİK AÇMAYA BİRLİKTE KARRA VERDİK roxanne le çünkü belki tanıyan bilen birileri çıkar diye düşündük böylece bizde iyi habarleri alırız ve rahatlarız dedik metehancım
ok.stoş ve roxi...
bende meraklandım şimdi iyimi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bende araştırdım üyelerin kan gruplarında adı var ama tel yok bakın işte tel verse arar sorardık
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Walla büyük geçmiş olsun "aprillacan"
Geçenlerde motoruna arkadan araba çarpan kardeşimiz değil mi bu? Eğer oysa iki üzücü kaza birden hemde aynı kişide
İnşallah yanlış bir haberdir. Ama eğer doğruysa Allah'tan acil şifalar diliyorum
AS150-T1
35 S 1973
Kaskom War Derdim Yok
ya adamdaki şansızlığa bak.geçenlerde ölümcül bi kazayı ucuz atlattığını okuduk.şimdi bunu.umarım şansı bundada diğeri gibi yaver giderde atlatır.kalp krizi yaş tanımıyo,adam avukattı sanırım.yani stresin kralını yaşıyodur.işallah bu topic bi yanlış anlaşılma üzerine açılmıştırda bizde boşa sallıyoruzdur.
geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz
ADAMIM ZATEN YAŞAMAN GEREKİR.DAHA ÖNÜNDE KAZANMAN GEREKEN DAVALAR,MİLLET VEKİLLERİ VAR.YENİDEN ARAMIZA DÖNMENİ BEKLİYORUZ.
Arkadaşlar Şimdi kardeşi Serkan nette bana fransya yolladıgını ve orada tedavı gorecegını soyledı.Telefon vermesı konusunda baskı yaptım ama malesef telefon vermıyor.İntetnetten baktıgım zamanda msn de onlıne gozukuyor.Böyle birsey varsa gercekten uzulurum ama yoksada!!!!
acil şifalar umarım önemli bişey yoktur off yaaa
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
Geçmiş olsun diyorum kendilerine.
Rahmetli babam kalp krizinden 48 yaşında vefat etmişti.
Sülalede amcalarda, halada da var,
Benim yaş da 47, KORKUM krizden değil, çocuklar istikbalini kazanamadılar
Aydın bir gruptayız ama kendimizi aydınlatamadık. Git kardeşim doktora, kardiyolojiye,
ı-ıh. Bizde düşmeyince hastaneye gidilmez. NEDEN? Gerçekleri öğrenip haberli yaşamaktansa,
öğrenmeden mutlu yaşadığımızı düşünüyor, tercih ediyoruz bilinçsizce.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Keşke burada Aprillacan'ın sevindirici bir haberini okuyor olsaydık.Geçmiş olsun. Hepimize sağlık dolu, kazasız günler diliyorum.
Merhabalar arkadaşlar! haber doğru ise üzüldüm gerçekten.Daha önce arkadan araba çarpan arkadaş demişsiniz.Hani avukat olan,milletvekilinin ehliyetsiz oğlunun arabasıyla çarptığı arkadaş mıydı bu?
çok geçmiş olsun ya arkadaşımız geçende kaza geçirmişti ve belli ki stresliydi kazada yaşadığı tatsızlıklardan dolayı.Umarım bir an önce haber alırız ve önemli birşeyi yoktur umalım.
Sadobey kesinlikle haklısın kalp krizinin yaşı yok artık,hayat tarzımızda mı,insanların artık sınırları zorlamasında mı bir yanlışlık var anlayamadık.Umarım böyle haberler daha almayız
ya yokmu haber, nooldu hiç mi tanıyan yok.....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)