Daha önce verildi mi bilmiyorum, aradım ama bulamadım. Verildiyse kusura bakmayın.
Honda CBR600F (2006 Model)
Ekstra olarak sadece Akrapovic Slip-on ve BMC Hava filtresi mevcut. Bunun haricinde tamamen standart ve rodajı güzel yapılmış bir makine. Chip tune vs. motorda hiçbir oynama yok.
"bla bla bla,i own a cbr 600 f,it IS a sports tourer!,279 kmh,is about 176 mph...i dont think so,does your speedo need calibrating?"
Ben de bu arkadasa katiliyorum. Bence de gostergede bozukluk var
Bence o yorumu yapan arkadaş hayatında hiç 600F kullanmamış
Otobanda deneme şansım hiç olmadı ama, ben şahsen 265 km gördüm kendi motorumla E5'te, daha gideri vardı ama sonrasında yol bitti zaten. Bir daha da fırsatım olmadı bu süratlere çıkmaya. Merak ediyorum kendi makinamın göreceği son sürati.
dreamdark
Ben de sen yaptın zannettim kın kın kınayacaktım
Neyse , videoya yorum yapmak gerekirse...
250'de alet zaten devri sona dayıyor... Başka birşeyi kalmıyor makinanın napayım abi daha diyor... Arkadaş öyle bir bayır bulmuş ki 275'i dayamış...
Cbr125 ile 155 yapma hesabı anlayacağın
Şu gazcılardan biri neden çıkıp da viraj videosu eklemez ki? Düz yolda sık düz yolda sık... Nereye kadar?
Biri çıksa şöyle bir video yüklese: http://www.youtube.com/watch?v=kwcHChqcXfo ; de helal olsun desem
dreamdark
Ben de sen yaptın zannettim kın kın kınayacaktım
Neyse , videoya yorum yapmak gerekirse...
250'de alet zaten devri sona dayıyor... Başka birşeyi kalmıyor makinanın napayım abi daha diyor... Arkadaş öyle bir bayır bulmuş ki 275'i dayamış...
Cbr125 ile 155 yapma hesabı anlayacağın
Şu gazcılardan biri neden çıkıp da viraj videosu eklemez ki? Düz yolda sık düz yolda sık... Nereye kadar?
Biri çıksa şöyle bir video yüklese: http://www.youtube.com/watch?v=kwcHChqcXfo ; de helal olsun desem
Ben değilim görkican, ama gün gelir kendi videomu koyarım o zaman kınarsın Tabi önce bir kamera aparatı ayarlamam lazım.
Bu arada,
Bence devir konusunda yanılıyorsun. 2. videoda dikkatlice birkaç defa izledim ve 260'ın üzerine çıkarken devir çubuğunda halen hareket olduğunu, en sağa dayandığında son süratin 270-276 arasında takıldığını, bir defalığa mahsus olarak da 279'u görüyorum. Bahsettiğin bayırın, motorun 279'u gördüğü anda orada olduğunu zannediyorum.
Belki 275 değil ama, kendi tecrübeme dayanarak; rahat 265 yapar diye düşünüyorum.
yolun güzelliğine bakarmısın türkiyede bu sekilde düz bir asfalt bulunabilme ihtimali yok bence anca pist e gitmen lazım
Kanka laf atılacak birşey yok, herşey ortada.
600F efsane makina. 1990'dan beri üretilen, yılın motosikleti seçilmiş, dünyada en çok satılan, hem rahatlığı hem de performansı bir arada sunan, sağlamlığı dillere destan, 14,000 RPM devir çeviren, 110 hp güce sahip bir motor. Bu süratler bu kadar yadırganmamalı diye düşünüyorum.
Videoyu seyredip, kendimden utandim.
Benim RR ile en fazla 268 km/h gorebilmis yeteneksiz herifin tekiyim diye soylene soylene SBK dakiler neler yapmislar diye bi bakayim dedim.
Ve yaptiklari son hizlara baktim.
Kenan Sofuoglu'nu yarin arayip, birak olum bu isleri diycem.
Niye?
çünkü yarista ulastigi en son hiza baktim.
adam sidik zoruyla 279 kusur km/h yaptirabilmis 600 RR'ye
Ayip yani.
Bi de Dunya Sampiyonu olacak.
cik cik cik.
Elin oglu 2003 yilinda üretimden kalkmis motorla senden hizli gidiyor.
Sen de dunya sampiyonuyum diye havalara giriyosun.