600f 275-280 arası hızları gören bir motor .bakımlı ve düzgünse tabiki
emre kardeşimiz 20 gün önce bakım yaptığımız 600 f i ile benim kamerayı takıp topspeed denemişti 277 ye cıkıyor ve o hızlarda yürüyor link veriyorum izleyin
coq yarışcıların hızları GPS cihazı ile ölcülüyor.bizimkiler gösterge hızı.
http://www.youtube.com/watch?v=WhqAr...ead.php?t=2657
CBR 600F küçümsenecek motor değil arkadaşlar, ama ne hikmetse çamur atıyrlar. Bence kıskanıyorlar...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
paylaşım için teşekkürler ben hayatımda Motor üstünde 270 görmedim nasıl bir duygudur bilmem siz görmüşsünüz saygımız var ALLAH yolunuzu açık etsin kaza bela vermesin
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Dostum Ben Tam 3 yıldır 600 F in Argesini yapıyorum Ve Honda 600f in üretimi bitti diye küçümseniyor. Motoru 3 yıldır süren Bir arkadaşımın ağzından sözleri aynen dile getiriyorum Cihan ben 3 sene sürdüm 600f i makinesi okadar sağlamki gram masraf çıkarmadı yağını suyunu koydum yola dewam Hondada baktıki makine çok sağlam masraf çıkartmıyor üretimini durdurdu 600f kendi cc grubunun 1 numaralı efsanesidir halada öyle bi honda bayisine gidin 600f le ilgili yorumları birde Japonlardan alınan maildeki 600f awards yani en iyi üretimimiz adı altındaki mailini okutsunlar size ... Başka söze gerek warmı ??
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Bla bla bla bla
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
Bu makine aklıma yatmaya başladı dur bakalım
Yoksa 600rr mı, fiyatlar hemen hemen aynı
http://www.sahibinden.com/on_numara_...XQQdisplayitem
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
600f kilometresi arka tekerden ölçüyo bildiğim kadarıyla.Belki oynanmıştır arka lastik ile dicem ama o makine 260 görür.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:44 AM ----------
Çoğu araç yaptığı maksimum hızın yaklaşık 3 te 1 ini 1.viteste yapar.1.viteste 111kph yapan 6 vitesli motor 260 ı görür.Biz iki kişi 230 gorduk en son oda yol uygun değildi.
Bir gün bende çıkıcam o hızlara
sen yeter ki iste ve sabret
ben açamadım bu videoları :(
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: 1.2.42. Maddenin ihlali
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)