..........................
..........................
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
Bildiğim Avustralya'da satılan tek Çin'li olması Amerika'da satılabilir (zipstar)olması18.000 işçili bir üretim tesisinde Çin motosiklet takımına motor vermesi,Çin'e gidenlerin belirttiğince sokakta en çok görülen marka ancak ne yazık ki bizdeki ithalatçıları ve servisler dolayısıyla farkını kanıtlayamamış bir marka
Alınacak nadir çinlilerden biri.
Farkı mı varmıs
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
üstten çift eksantrikli olması
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
benim bildiğim kadarıyla en iyi ve en güvenilir çinli markası olması
Farkı mı varmıs Çekik gözlü olmaları fark var (Adana'Li) yorumlarınıza saygı duyarım
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
zealsunla bir akrabalığı var diye biliyorum, ikisinde de balansör sistemi sayesinde titreşim yok deniyor, en sağlam en kaliteli çinliler arasında bir marka, sahibinden.com'a bakıyorum sıfırları çok az kalmış, istanbulda sıfır satan bayi göremiyorum, bursa da bir yer satıyor, neden böyle oldu bilmiyorum, pekçok firma krize yenildi, regalraptor, keeway, lifan gibi kaliteli çinlilerle beraber bu motorda hak ettiği yerde değil bence, daha yaygın servis satış ağı olmalıydı, ayrıca skyteam diye de bir marka var, onların da supermotoları epey tutuldu ama distribütörü yok şu an, çok komik değil mi honda xl200'ün bazı parçaları uyuyormuş, aslında enteresan benzerlikler, ortak kullanılan parçalar var, bu da çok hoş ama satıcısı yoksa o motoru motordan anlamayan biri de almaz ...
zongshen,
kendini kanıtlamış ve sağlamlık açısından MOTOCROSS'a gien bir markadır,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
alınabilcek çinlerden biri gercekten kaliteli ama turkiyede cok yaygın degil , ithalat yapanların becereksizligi yuzunden ankarada satan yer yok...bu yuzden bu yaz ramzey alıcam sanırım...daha karar veremedim...
alıcagımız motorun sakın servis imkanlarını araştırmayı unutmayalım
amerikada bile satılan bir çinli.
http://www.zongshenamerica.com/index.php?valor=0
özellikle off-road modeli kalite olarak iyi denebilir.
Gerçekten marka büyük, motor en iyi çinli denilebilir ama malesef ki, ithalatçı firmanın beceriksizliğinden hak ettiği değeri bulamıyor.
Ben ZS125-30'unu kullanıyorum ve çok memnunum. Uzun yol motoru değil dediler ama Antalya'dan Adana'ya gittim toplamda 1300km yol yaptım ve sadece 80TL yakıt giderim oldu. Rahat ve problemsiz gittim.
Ah birde ithalatçı ve servis sorununu çözülebilse tadından yanmayacak valla
diğer çinlilerden farkı: farklı bir isminin olması
usta bomba bu motor yeni aldım dengesi hızlanması performansı çokk iiibende zongshen 200 gy kırmızı var tek kelimeyle mükemmel
fark var zongshenin var
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)