Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

zongshenin diğer çinlilerden farkı ne?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Touring
    katılıyorum parçlarıda bolca var zibil gibi zongshen varsa sorun yok
    Alıntı no_name adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fark var zongshenin var

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    diğer çinlilerden farkı: farklı bir isminin olması
    Gerçi Lifan'da geldi dedik te fuar teşhiri dışında pek bir haberini ya da konusunu duymadık
    Zongshen bildiğimce fason üretmeksizin kendi isminin arkasında durarak ihracatini yapıyor(ki o Çinli furyasında tercih etmemin birincil sebebiydi)Türkiye piyasasına Mototurka Zongshen diye sokunca diğer ithalatçı(Polen ,sahibi ek fon vergileri sonunda ödeme zorluğu çekince intahar etti)Polen yine ZS ama Zealsun olarak getirip distüribütörlüğünü üslendi ve tabii modellerde paylaşıldı ve dahası Zongshen'in Amerika markası olan Zipstar'ı 2006 furyasında İstanbul dışından bir firma tarafından 1 ya da 2 modeli getirtilmiş (eski atmadığım fuar bröşürlerinde gördüm)
    Keşke tek bir firma sonuna dek arkasında durarak veya firmanın kendisi üretim bazında piyasamıza girseydi gerek kötü montaj gerekse yetersiz servisler sonucu klonlanmış en ucuz malzeme istemine göre üretilmiş ve şimdi hurda piyasasını kalabalıklaştıran ve Çin kavramını yok eden motorlar böylesi satılmazdı
    Çİne gittiğimden biliyorum parayı verdiğiniz ya da talebiniz doğrultusunda kaliteyi satın alıyorsunuz

www.zongshenmotor.com

eğer ilginizi çekerse,sağlıcakla

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)