Gerçi Lifan'da geldi dedik te fuar teşhiri dışında pek bir haberini ya da konusunu duymadık
Zongshen bildiğimce fason üretmeksizin kendi isminin arkasında durarak ihracatini yapıyor(ki o Çinli furyasında tercih etmemin birincil sebebiydi)Türkiye piyasasına Mototurka Zongshen diye sokunca diğer ithalatçı(Polen ,sahibi ek fon vergileri sonunda ödeme zorluğu çekince intahar etti)Polen yine ZS ama Zealsun olarak getirip distüribütörlüğünü üslendi ve tabii modellerde paylaşıldı ve dahası Zongshen'in Amerika markası olan Zipstar'ı 2006 furyasında İstanbul dışından bir firma tarafından 1 ya da 2 modeli getirtilmiş (eski atmadığım fuar bröşürlerinde gördüm)
Keşke tek bir firma sonuna dek arkasında durarak veya firmanın kendisi üretim bazında piyasamıza girseydi gerek kötü montaj gerekse yetersiz servisler sonucu klonlanmış en ucuz malzeme istemine göre üretilmiş ve şimdi hurda piyasasını kalabalıklaştıran ve Çin kavramını yok eden motorlar böylesi satılmazdı
Çİne gittiğimden biliyorum parayı verdiğiniz ya da talebiniz doğrultusunda kaliteyi satın alıyorsunuz
www.zongshenmotor.com
eğer ilginizi çekerse,sağlıcakla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)