Bugün hükümet kanallarından birinde (Star TV) Kenan'ın "diyanetspor" için yarışacağını duydum, çok üzüldüm. Aslı astarı var mı?
Bugün hükümet kanallarından birinde (Star TV) Kenan'ın "diyanetspor" için yarışacağını duydum, çok üzüldüm. Aslı astarı var mı?
Aynen doğru bende duydum.Nolcak bizim hocalar alıştı sporculara dua okumaya.Önce futbolculara okudular sen bizim futbolculara 90'dan gol takmayı nasip eyle yarabbi diye..Sonra geçenlerde televizyonda gördük bayan valeybol takımına dua ettiriyolar kızların baldır bacak meydanda.Şimdi bizim diyanet sofuoğluna okuyup üfledi mi tamam.Asfalt yüzü görmez artık
gönül işi bu işler,belkide beş kuruş almayacak bu transferden
helal olsun herşey para değil
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
????????????
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Bana çok saçma geliyor bu iş, hoş konuyu açan arkadaş gibi üzülüecek kadar da kafaya takmadım yani ama Kenan'ın ve ailesinin dini bütün olduklarını biliyorum, Tercih Kenanın; Yaff adamın soy adı SOFUoğlu ne olmasını beklerdiniz ki ?
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
neyi üzdü seni
Orgazma Dudak Büktürür
bunda üzülecek ne var bende anlamadım paris dakar rallisindede sponsor jim beam (viski) di... demekki skoru etkileyen başka faktörler var star tv de doğan grubunun değilmiydi????
her insanin,ne olursa olsun manevi bi destegede ihtiyaci vardir..kenan sofuoglu'da aynen boyle yapmistir..bunun neresine sasmali anlamadim..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Türkiye laik değilmi?
Size ne adamın dini inançlarından.
Helal be... Sevindim bu duruma.
20
Niyee rahatsız olayım arkadaşım, Benim için önemli olan Sakaryalı biri olarak, motorunda 54 nurmarayı gördüğüm bu sporcunun başarılar elde etmesi ve benim bundan hoşnut olmam, Serdivan'da yada adapazarı merkezde karşılaştığımızda merhabalaşıp bir iki laf etmemiz.. okadar, dediğim gibi bu Kenan'ın tercihi isterse gitsin, Vatikan'ın sponsorluğunda yarışsın, beni ne ilgilendirir. Benim, SOFUoğlu diye manidar göndermem Kenan'a değil bu konuya üzülen, şaşıran, hatta kızan arkadaşlaraaa...
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
sıkılacak üzülecek bır durum yok
neden bukadar garıp geldı anlamış değilim ,herkesın dını inancı kendıne
kımseyı inancıyla yargılamak kımsenın hadeıne değil ,
beni ilgilendıren tarfı kenan sofuoğ lunun başarıları kenan sofuoğlu yla nekadar gurulansak azdır varmı ötesi Dünya çapında bır marka
inancıda kendıne Allah yolunu bahtını açık etsın ,
başarılar diliyorum şampiyona helal olsun cızgısınden tarzından hıçbirşey değiştirmeden mütevaziliğini koruyarak yoluna devam ediyor ,
helal olsun başka bışey demem
kenan sofuoğlu hayranı olarak kenan ın aldığı herkarar a saygı duyarım ki biliyorumki ve tanıyorumki kenan sofuoğlu en ıyı ve endoğru yapar , sonuna kadar destek sonuna kadar sofuoğlu ,
Ayrıca sofuoğlu ailesnıne sonszu teşekkürler kenan gibi bir evlat yetıştirdikelri için .
konu forumda mevcuttur
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)