eskisini getir yenisini götür
-
Arkadaşlar merhaba;
sitelerde gezinirken şöyle bi şey gördüm. bilmiyorum daha önce paylaşıldı mı ama bence güzel bir çalışma.
yalnız açıkta kalan fazlaca nokta var
süper kampanya:
Eski Kaskını Getir Yenisini Götür Kask Kampanyası. Adındanda anlaşıldığı gibi eskimiş kaskınızı getiriyorsunuz süper bir indirimle yeni Zeus Helmet kaskınızı alıyorsunuz. Bu kampanya peşin satışlar için geçerlidir.
Kampanya Kask Stoklarıyla Sınırlıdır.
Kaskınıza fiyat verebilmemiz için Görmemiz gerekiyor buyrun kaskınızı da alın gelin hem çayımızı içeriz hem kaskınıza değer biçeriz. Alacağınız kask modeli de bunda büyük rol oynar.
Eski kasklar ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak verilecektir
Artıları neler,
yeni kask almakta kolaylık
eski kaskının birisinin işine yaraması
eksileri ve açıkları neler,
zeus kaslar benim hatırladığım kadarı ile çok pahalı kasklar değillerdi ama şimdi fiyatları uçmuş.. yani sanırım bir çeşit ilüzyon yapmaya çalışmışlar
zaten kaskın belli bir ömrü var, hal böyleyken ne kadar güvenilir olabilir ki bir başkasına verirken? ama çin malı kask takan arkadaşlara en azından daha düzgün birşeyler giyme imkanı da doğmuş olur.
illaki peşin alacaksınız diyorlar. yani ellerindeki ürünü direk paraya çevirmenin bir yolunu bulmuşlar kendilerince.
Fiyat vermek için illaki görmemiz gerekiyor diyorlar. bu da düşünülmesi gereken bir nokta..
bi de alacağınız kask modelinin de etkisi var da ne demek.. yani her kaska göre ayrı indirim mi uygulanacak? sen benden 1000 tl lik kask alacaksan 200 tl indiririm. 300 tl lik alacaksan sana 20 tl indirim yaparm mı denilecek? hani benim kaskın bedel kıyaslaması? neye göre değer biçilecek bendeki kaska? bunu düşündüğünde zaten kampanyanın aslında bizim için değil de satan için bi kampanyaya dönüştüğünü görüyorum sanki..
kötü senaryo
şimdi diyelim ki 2007 lazer ile gittin. sıfırı da 170 euro diyelim senin kaskının. eskiden 100 euro bile etmeyen zeus kask şimdi zaten 130 euro olmuş. adam çıkıp senin kaska 50-60 ytl gibi bir fiyat da biçerse ne yapmalı? zaten şişirdiği fiyatla eski fiyatına peşin peşin satmış olacak adam karlı, kendince.. biz ne yapcaz.. kaskın üzerine vatandaşı oturtamayacağımza göre bi tarafında kırmak lazım gelecek. elindeki sağlam kaskı kırmış olmak da kötü yeterince. yani kabul etsen bi türlü etmesen bi türlü, salak yerine konmanın huzuru da apayrı..
iyi senaryo..
sanmıyorum ama, zeus ile lazer aynı kalitede diyelim. gerçekten de aynı bedelli olan ürünlerden birisi senin eskin biri de senin zeustan istediğin kask diyelim. ikiside 140 euro.. senin eski kaskını 40 euroya saydılar. sende peşin almak şartı ile 140 euroluk kaskı 100 euroya almış oldun. çin malı 20 tl lik kask takan bir vatandaş da nazaran daha iyi bir kask sahibi oldu..
valla ben alınır alınmaz orasını bilemem, gördüm paylaşayım dedim. eğer daha önce paylaşılmışsa kusura bakmayın. işte aşağıda da link..
buradan modellere bakabilirsiniz.
zaten sayfanın sağ yanında da kampanya başlığı görülebilmekte
http://www.mototr.com/?_Args=PSearch,Mototr,,,31
Reklamlar
-
bu kampanyayı kask degilde bence motor için uygulasınlar
-
çok güzel bir düşünce eğer dediklerini yaparlarsa tabi
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler