Otoyola fırlayan köpek :(
-
Reklamlar
-
-
iyi ucuz atlatmışsın vursan köpeğe bi şey olmazdı zaten olan sana olurdu
takla bile atabilirdin
resme de koptum ön frene basıp sırtımı kamburlaştırıp köpeği sırtımdan atasım geldi cani ruhlu muyum ne köpeğim yok belki o yüzden böyle abuk subuk şeyler geliyor aklıma
-
evet koyunu güden kurda kavuşur diye atasözü vardır. bizde bu motor sevdası varken her şey gelir başımıza yapacak tek şey ALLAHA dua etmek bereket ucuz atlatmışsın
-
-
geçmiş olsun daha orjinal bi olayı yazım ek olarak
otobanda arabayla 120-130 km gidiyoruz orta şeritte ikili koltuk çıktı karşıma biraz ileride kamyonet sağa çekmiş koltukların diğer parçaları üzerinde tabi solum boştu da ben atlattım ya soldanda araba geliyo olsaydı! işte bunu düşünmek istemiyorum. ...
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
abi sende cok sanssızsın ya dikkat etde köpekler polisler gibi musallat olmasınlar sana
cok gecmis olsun ..
[COLOR="Red"]41___**ULTRA_ASLAN**___41[/COLOR][B][/B]
-
hurricane_cbr adlı üyeden alıntı
hocam geçmiş olsun büyük bi kaza atlatmışsın köpeğe çarpmak çok kötü sonuçlara sebep oluyo bi arkadaş motoruyla birlikte zarar görmüştü..
ama resmi çözemedim ????
Yaw resim temsili ve alakasız nette gördüm güldüm. Korku ile gülmeyi aynı anda deneyimleyelim istedim.
sAsA41 adlı üyeden alıntı
abi sende cok sanssızsın ya dikkat etde köpekler polisler gibi musallat olmasınlar sana
cok gecmis olsun ..
Polisler hala muasllat oluyor. hemen hergün durdurulmaya devam işe geç kalıyorum onlar yüzünden yahuı
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun daha orjinal bi olayı yazım ek olarak
otobanda arabayla 120-130 km gidiyoruz orta şeritte ikili koltuk çıktı karşıma
biraz ileride kamyonet sağa çekmiş koltukların diğer parçaları üzerinde tabi
solum boştu da ben atlattım ya soldanda araba geliyo olsaydı! işte bunu düşünmek istemiyorum. ...
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
geçmiş olsun deryali
heyvan işte napıcagı belli olmuyo
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun deryali
heyvan işte napıcagı belli olmuyo
Teşekkür ederim oda korkmuştur zavallı hayvan yinede teşekkür ediyorum ona kendi canını'da benimkinide salise farkıyla kurtardı.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...
-
geçmiş olsun
verilmiş sadakan varmış allah beterinden saklasın
enjoy your ride
and enjoy forever
-
Aman yahu O anı tahmin etmek bile istemem açıkçası. Çok kötü gerçekten. Ramak kalmış ama ucuz atlatmışsın dostum. Çok geçmiş olsun.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
Gecmis olsun Allah'tan düşmedin. Nerden çıkacağı hic belli olmuyor bu sevimli dostlarımızın. Dikkat edin bi ayrıntı paylasayım ; ara sokaklarda duran aracların arasından fırlayan köpek gördüğünüzde hemen arkasından bitane daha fırlayabilceğini unutmayın köpekler genelde tek gezmez
-
sizin bu köpek olayından sonra aklıma şöyle bir şey geldi. otobanları sürekli kullananlar bazen otobanın bazı bölümlerinde 200-300+ hızlara çıkmaktadır.allah korusun köpek ile motor temas ederse neler olur. aman daha fazla dikkat arkadaşlar...
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
-
geçmiş olsun . yolda ilerlerken başımıza gelebilecek kötü olaylardan biri.
ucuz atlatmışsın. bizde şöyle derler verilmiş sadakam varmış .
bu tür olaylar inş. hiç bi arkadaşımızın başına gelmez.
-
Geçmiş olsun arkadaşım
Karşınıza köpek çıktığında ve manevra yapma şansınız yok denecek kadar az ise, köpeği sellektör ve kornayla uyarın! Sizin geliyor olduğunu görebilir ama fakedemez o yüzden dikkatini çekmek için elinizden geleni yapın.
Ama bunu köpek çok uzaktaysa ( çok uzakta olan bir kuçu, görsel ve işitsel olarak uyardığınızda hala tepki vermiyorsa, manevra yapmaya şansınız olur) ya da manevra yapamayacağınız kadar yakında ise yapın.
Hayvanları çok seviyorum, çarpmama pahasına, arabada ve motorda kendimi tehlikeye attığım çok oldu. Refleklerim önceliği bana değil de hayvana veriyor
Ölümüm köpüşten olacak kanımca
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
-
Allah korumuş abi..
Geçmiş olsun..
-
Deryalı çok geçmiş olsun ... Aslında bir köpege çarpma olsalıgı hiç düşük değil. Birazda şans işte..
Bende bir köpege çarpmıyım diye az daha ölüyodum hemde arabayla! 110km/s ile giderken birden iki yolu ayıran 1metre genişligindeki yeşilliklerin arasından köpek yola fırladı ben sol seritteyim tam şeridin ortasında durdu köpege uzaklıgım 40 metre...
Ama bir sorun var 110 km/s ile giderken saniyede 30 metre yol alırsınız yani 1,5 saniye bile vakit yok. Aklım değil reflexlerim seçimi yaptı ve çok sert bi sekilde yan seride geçip köpegi sıyırdım...
Kurtardım ama arabanın arkası bi saga bi sola savurmaya başladı 2-3 kontrayla nasıl topladım seride oturttum inanın bilmiyorum. iki üç yıl yaşlandım resmen kazadan sonra o kısa sürede..Sıcaktan kemeride çıkarmıştım bunalıp(YAPMAYIN!).. araba takla atsaydı büyük bi ihtimal arabadan fırlardım dışarı..
Sitedeki bir çok arkadaş arabada kullandıgından otobanda ve 100 km üzeri süratlerde önünnüze köpek çıktıgında aniden fırladıysa ve yakınsanız direksiyonla hiç oynamadan köpeğe direk vurun!!! ön tampon ve farlar patlar ve ya Airbag açılır en fazla ama diger türlü kaçıyım kurtarım ne şiş ne kabab yansın derseniz araba perte siz morga gidebilirsiniz Çünkü o an hertürlü tehlikeye açıksınız sizden başka bi çok sürücüyüde kazaya çekebilirsiniz...
Aman dikkat arkadaşlar...
-
Moderatör
Geçmiş olsun, gözlerini kapatıp açtığında farklı bir kaza geçirmediğine şükretmelisin ayrıca
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler