Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Otoyola fırlayan köpek :(

Motovento
    REKLAM ALANI
    Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Arkadaşlar dün e5'te Pekdik istikametine doğru Sol Şeritten gidiyordum.
    Yaklaşık hızım 110km/h civarında idi.
    Birden önüme yolun kenarlarındaki bariyerlerin altındaki saçma sapan boşluklardan bir köpek fırladı

o kadar hızlıyım ki sağa sola menevra yapacak ne vakit var nede refleks.

Zaman iyice yavaşladı o sırada gözlerimi kapadım eşşedü......
    Gözümü bi açtım Ayaklarım havada gidonu sımsıkı tutmuşum köpeğin alt grenajı sıyırdığını hissettim resmen..

:( :( çok korktum o köpeğin otobana girmesindeki tek şuç karayollarının yaptığı yol kenarlarındaki alt açık bariyerler arkadaşlar aman dikkat diyeceğim ama yolda karanlıkta giderken nasıl önünüze bişey atlayacağını tahmin edebilirsiniz ki :(

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın düşmedim. Köpeğe çarpacağımı sanarak gözerimi kapatıp gidonu sıkıca tutup ayaklarımı havaya kaldırmışım. köpeğin çarpmasına o kadar ramak kalmıştıki ayaklarımı yukarı doğru çekmişim çarpacak diye. :(

Not: resim temsili ve alakasız nette gördüm güldüm. Korku ile gülmeyi aynı anda deneyimleyelim istedim.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

REKLAM ALANI
    hurricane_cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araç çok ama YaYa :)
    hocam geçmiş olsun büyük bi kaza atlatmışsın köpeğe çarpmak çok kötü sonuçlara sebep oluyo bi arkadaş motoruyla birlikte zarar görmüştü..

ama resmi çözemedim ????
    Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||

iyi ucuz atlatmışsın vursan köpeğe bi şey olmazdı zaten olan sana olurdu
    takla bile atabilirdin
    resme de koptum ön frene basıp sırtımı kamburlaştırıp köpeği sırtımdan atasım geldi cani ruhlu muyum ne köpeğim yok belki o yüzden böyle abuk subuk şeyler geliyor aklıma

evet koyunu güden kurda kavuşur diye atasözü vardır. bizde bu motor sevdası varken her şey gelir başımıza yapacak tek şey ALLAHA dua etmek bereket ucuz atlatmışsın

Motosikleti
    ZX-6 R 2010
    geçmiş olsun

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    geçmiş olsun daha orjinal bi olayı yazım ek olarak
    otobanda arabayla 120-130 km gidiyoruz orta şeritte ikili koltuk çıktı karşıma biraz ileride kamyonet sağa çekmiş koltukların diğer parçaları üzerinde tabi solum boştu da ben atlattım ya soldanda araba geliyo olsaydı! işte bunu düşünmek istemiyorum. ...
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

Motosikleti
    hyosung gt250r
    abi sende cok sanssızsın ya dikkat etde köpekler polisler gibi musallat olmasınlar sana

cok gecmis olsun ..
    [COLOR="Red"]41___**ULTRA_ASLAN**___41[/COLOR][B][/B]

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı hurricane_cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam geçmiş olsun büyük bi kaza atlatmışsın köpeğe çarpmak çok kötü sonuçlara sebep oluyo bi arkadaş motoruyla birlikte zarar görmüştü..

ama resmi çözemedim ????
    Yaw resim temsili ve alakasız nette gördüm güldüm. Korku ile gülmeyi aynı anda deneyimleyelim istedim.

Alıntı sAsA41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi sende cok sanssızsın ya dikkat etde köpekler polisler gibi musallat olmasınlar sana

cok gecmis olsun ..
    Polisler hala muasllat oluyor. hemen hergün durdurulmaya devam işe geç kalıyorum onlar yüzünden yahuı

Alıntı E-M-R-E adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun daha orjinal bi olayı yazım ek olarak
    otobanda arabayla 120-130 km gidiyoruz orta şeritte ikili koltuk çıktı karşıma biraz ileride kamyonet sağa çekmiş koltukların diğer parçaları üzerinde tabi solum boştu da ben atlattım ya soldanda araba geliyo olsaydı! işte bunu düşünmek istemiyorum. ...

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    geçmiş olsun deryali
    heyvan işte napıcagı belli olmuyo
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun deryali
    heyvan işte napıcagı belli olmuyo
    Teşekkür ederim oda korkmuştur zavallı hayvan yinede teşekkür ediyorum ona kendi canını'da benimkinide salise farkıyla kurtardı.

Motosikleti
    yamaha xt 660r \ ybr 125ESD
    Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    geçmiş olsun
    verilmiş sadakan varmış allah beterinden saklasın
    enjoy your ride and enjoy forever

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Aman yahu O anı tahmin etmek bile istemem açıkçası. Çok kötü gerçekten. Ramak kalmış ama ucuz atlatmışsın dostum. Çok geçmiş olsun.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Gecmis olsun Allah'tan düşmedin. Nerden çıkacağı hic belli olmuyor bu sevimli dostlarımızın. Dikkat edin bi ayrıntı paylasayım ; ara sokaklarda duran aracların arasından fırlayan köpek gördüğünüzde hemen arkasından bitane daha fırlayabilceğini unutmayın köpekler genelde tek gezmez

erol 62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS
    sizin bu köpek olayından sonra aklıma şöyle bir şey geldi. otobanları sürekli kullananlar bazen otobanın bazı bölümlerinde 200-300+ hızlara çıkmaktadır.allah korusun köpek ile motor temas ederse neler olur. aman daha fazla dikkat arkadaşlar...
    MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..

Motosikleti
    Tabanvay
    geçmiş olsun . yolda ilerlerken başımıza gelebilecek kötü olaylardan biri.
    ucuz atlatmışsın. bizde şöyle derler verilmiş sadakam varmış .

bu tür olaylar inş. hiç bi arkadaşımızın başına gelmez.

Motosikleti
    Artık çok daha güzel bir şeye sahibim..
    Geçmiş olsun arkadaşım

Karşınıza köpek çıktığında ve manevra yapma şansınız yok denecek kadar az ise, köpeği sellektör ve kornayla uyarın! Sizin geliyor olduğunu görebilir ama fakedemez o yüzden dikkatini çekmek için elinizden geleni yapın.

Ama bunu köpek çok uzaktaysa ( çok uzakta olan bir kuçu, görsel ve işitsel olarak uyardığınızda hala tepki vermiyorsa, manevra yapmaya şansınız olur) ya da manevra yapamayacağınız kadar yakında ise yapın.

Hayvanları çok seviyorum, çarpmama pahasına, arabada ve motorda kendimi tehlikeye attığım çok oldu. Refleklerim önceliği bana değil de hayvana veriyor
    Ölümüm köpüşten olacak kanımca
    Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.

Allah korumuş abi..
    Geçmiş olsun..

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Deryalı çok geçmiş olsun ... Aslında bir köpege çarpma olsalıgı hiç düşük değil. Birazda şans işte..

Bende bir köpege çarpmıyım diye az daha ölüyodum hemde arabayla! 110km/s ile giderken birden iki yolu ayıran 1metre genişligindeki yeşilliklerin arasından köpek yola fırladı ben sol seritteyim tam şeridin ortasında durdu köpege uzaklıgım 40 metre...

Ama bir sorun var 110 km/s ile giderken saniyede 30 metre yol alırsınız yani 1,5 saniye bile vakit yok. Aklım değil reflexlerim seçimi yaptı ve çok sert bi sekilde yan seride geçip köpegi sıyırdım...

Kurtardım ama arabanın arkası bi saga bi sola savurmaya başladı 2-3 kontrayla nasıl topladım seride oturttum inanın bilmiyorum. iki üç yıl yaşlandım resmen kazadan sonra o kısa sürede..Sıcaktan kemeride çıkarmıştım bunalıp(YAPMAYIN!).. araba takla atsaydı büyük bi ihtimal arabadan fırlardım dışarı..

Sitedeki bir çok arkadaş arabada kullandıgından otobanda ve 100 km üzeri süratlerde önünnüze köpek çıktıgında aniden fırladıysa ve yakınsanız direksiyonla hiç oynamadan köpeğe direk vurun!!! ön tampon ve farlar patlar ve ya Airbag açılır en fazla ama diger türlü kaçıyım kurtarım ne şiş ne kabab yansın derseniz araba perte siz morga gidebilirsiniz Çünkü o an hertürlü tehlikeye açıksınız sizden başka bi çok sürücüyüde kazaya çekebilirsiniz...

Aman dikkat arkadaşlar...

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun, gözlerini kapatıp açtığında farklı bir kaza geçirmediğine şükretmelisin ayrıca
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler