Günümüz motosikletleri
'70 lerin motosikletleri
niye kendimle zorum mu var
70 ler ve 80 ler motorlara hayran olduğumuz yıllar değil mi ben de bu haftasonu Edirne de cbx750 gördüm bittim resmen motora ya
Bunun çantasız, megafonsuz hali , bir binbaşıdan almış Ümit abi ama bittim motora bittim, sesi bile harika...
o dönemin kendi çapındaki efsaneleri diyebilirim
- - - - - - ŞERİTLERİ BİRLEŞTİR AMA KASKSIZ ASLA:cat:
Hem Eski model motosiklet hemde günümüz motorları demişsin Eskileri koymussun fakat günümüz modellerinin resimlerinden koymamıssın.. Koyki Aradaki Estetik farkını görelim :p
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Zamanın en iyileri eski motosikletler daha güzel geliyor bana...
bu da benim ilk göz ağrım (resim temsilidir.)
hocam kawasaki oldukça hırçın bir makineye benziyor
bende ilk bmw ile bu okyanusa atladım izmitte öğrenciydim
çekiyordum çayıra dere kenarına pat pat pat çalışırken karşısında rakı içiyordum of off ne makineydi bea
eskiden yeni olmaz ama
klasiklerde eskimez
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Çook güzel makinalar Bizim burda o kawasakiden bir ustada 2 tane var Yazın hafta sonları hep çıkartıyor seside aynı racing motorlar gibi
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
eskinin yeri ayrı yeninin yeri ayrı gibi bi şeçenek olsaydı akette onu işaretlerdim kesin benim fikrim bu
bu tiplerin yenilerini cikartiyolar triumph ve ducatinin saniyorsam eski tipte yeni teknolojiyle cikti bir dergide okudum.
çin scooterlar gelmeden çok önce bu aletler vardı iişte oof of ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Bende 70'lerin motorlarına hastayım, sırf bu sebeple sıfır retro havasında motor aradım almak için sonunda bunu bulabildim. Yeni motorum; SYM Wolf Classic
Ama Tr'de olsa idi şu aşağıdaki makinadan birini alırdım kesin,
Suzuki TU250X 2009
Triumph Bonneville 2009
Triumph Bonneville 2009 T100
Triumph Scambler 2009
Triumph Thruxton 2009
Seethru renk kattın ,Wolf'unu güle güle kullan ben denk getirip alamadım,kıymetini bil. Bonneville ismini doğru yazdın tebrikler
http://www.youtube.com/watch?v=moZC3...eature=related
İlk gerçek süper motosiklet diyor!!!
http://www.youtube.com/watch?v=4-FstCKzbzQ&NR=1
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)