holy_diver, yanlış numara vermişsin kamilin biri çıktı sıkarım bacaklarına doğru numara ver
holy_diver, yanlış numara vermişsin kamilin biri çıktı sıkarım bacaklarına doğru numara ver
holy_diver, yavaş sık yerler yaş kayarsınn kanka kitap falan okumayı denedinmi keyifli oluyo çisil çisilde yağmur yağıyooo ohhhh keyfe bak yay kendini pencere doğruu
oda sıkıyo içimde kahve ağacı çıktı
hasan avrupa yakasındaki
ustalara ne oldu
hepsi anadolu yakasınamı göç etmişler
holy_diver, kanka tam adamını vermişsin bu adam bizim akü olayını yapan adammış ali ustadan ayrılmış diyoki ben sizin işinizi yapıcam tanıdı motoruda bu arada tunç bu adam seni seviyo kredin var yani akşam vericem motoru bu arada olm bişey olmaz dimi alet ben tanımıyorum adamı yarın öğlen olur diyo marş kömürü bitmiştir diyo ?
abi bişey olursa gerçekten sıkarım bacağına merak etme
holy_diver, ok eyvallah kanka bu akşama verse başka bişey istemiyorum zati ama bu akşam işi yaş gibi ...sen bi çıtlatsana verebilirse bu akşma versin bana fenalık geldi çünkü
e_erdun, yok abi avrupa yakası yalan
yapa bilse sanada söylerdi abi merak etme mümkün olduğu kadar hızlı yapar zaten akşam yağmurlu hava yarın açıcak rahat rahat binersin
holy_diver, eyvallah tunç saol bu arada sen bana ö.m telefonun atta bacaklarına sıktırcağım bi kaç adam var bu aralar ellerim kaşınıyo sende boştasın teksasçılık oynıyalım
sevdali kardesim nedir bu viragodan cektigi bu arkadasin yaaw...
bence satmali bunu en kisa zamanda.. hehehe selam soyle benden...
kiralık katil değilim kardeşim zevk için yapıyorum
holy_diver,
bu senin usta enduro yamaha ya da bakıyor mu? hani bilelim lazım olabilir
bakar ama tabiki herkeze tavsiyem önce servis
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)