*cezanın miktarı doğrumu*bi geçmiş olsun dersiniz artık :)
Reklamlar
-
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım..
Böyle şerefsizce bel altı vuran politikalara (motosiklet hız limitibelirleme gibi) ve bunları çıkaranlara (bu hız limitini belirleyen zevatın motosiklet selesine hiç oturmuşluğu var mıdır acaba??) diyecek çok şey var ama hem forum ortamı müsait değil hem de ağzımı bozduğuma değmez..
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
Reklamlar
-
Moderatör
Yediğim cezaları bir ben bilirim bir de ben.. ceza yazısı gördükçe nette, trafik polisi gördükçe yolda hep gelir aklıma, içlerinirim Geçmiş olsun hocam bu arada..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
bende girdim bir defa radara memurun sölediği şu oldu bu motor değilmi bunun hızı 60 geçemez dedi bende elimde olmadan bastım kahkahayı adam kıllandı ehliyet var kask var her malzeme var yazacak cezamı gideceğim bi başladı egsoz çok bağırıyo diye 75 lira sinyaller ledli sinyal gözükmüyo diye 75 lira radar cezası 265 lira tehlikeli motor kullanmaktan 75 lira bide yetermi demezmi bende yetmez dedim olum şurdan bi git başıma bela olacan dedi ve ceza yazmadan kovaladı sonradan öğrendim radarın 1 ay incelenme süresi varmış o süre içinde inceleme olmassa ceza gelmeyebilirmiş tabi memur yazmadıysa
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
-
Geçmiş olsun arkadaşım Türkiye'de hız limitlerinin güncellenmesi gerekiyor ama kim uğraşacak şu anda herkes seçim telaşında..
-
Mersin İl Temsilcisi
PIERzig adlı üyeden alıntı
Doğrudur maalesf
Ben de aynı cezaya 91 km ile maruz kaldım,hastaneye giderken hem !!
15 gün içinde yatırırsan 2oo oluyor ceza .Geçmiş olsun
aynısını nişanlandığım gün yaşadım. 15 gün içinde vergi dairesinden yatır abi, 199 alıyorlar :D
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
çok geçmiş olsun..geçen gün trafikçi arkadaşımla konuştum motorlara dikkat ediyorlar malesef yani limitide arttırsalar ceza kaçınılmaz.ayrıca tehlikeli oldugu öngörülen yerlerde aşırı hız yapan motosikletlere ceza yazılması artık zoruma gitmiyor çünkü şöyle düşünün orda ceza yiyerek yada ceza yiyeceğini bilerek daha yavaş gidipte hayatı kurtulan çok kişi olabilir..birde iyi yönden düşünmek lazım herzaman..
-
yok abi bu kadar insafsızlık pes doğrusu..
trafiğe çıkarken plakayı kapamaya az kaldı..
'
[COLOR="Blue"]
JustBe..[/COLOR]
-
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler